Väderstad AB · Publicerad 11 okt 2019

Är du en lyhörd ledare som vill jobba i ett hållbart företag?

Då kan det vara just dig vi söker!

Väderstad AB är ett familjeägt företag som grundades av Rune Stark år 1962. Idag är Väderstad en ledande leverantör av kvalitetsmaskiner, som bidrar till bättre skördar och ökad lönsamhet för lantbrukare över hela världen.

Din roll
Som produktionsledare för ett av våra monteringsavsnitt är du nyckeln till varje lyckat projekt!

I rollen blir du ansvarig för montering av olika produktfamiljer, samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med övriga monteringsavsnitt. Som produktionsledare hos oss kommer du ha fullt ansvar för personal, säkerhet, kvalitet, leverans, budget, effektivitet och resultat inom ditt område. Vidare arbetar du tvärfunktionellt med produktkärnor, komponenttillverkning, inköp samt produktionsteknik.

Du kommer aktivt att medverka och ansvara för ett systematiskt förbättringsarbete, avseende stabilitet i våra processer och du driver arbetsmiljöarbetet på ditt produktionsavsnitt. Vidare kommer du att arbeta inom Lean production och du hittar lösningarna som gör att resultatet blir så lyckat som möjligt!

Om dig
För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom teknik alternativt som beteendevetare. Vi tror att du har minst tre års erfarenhet inom produktionsledning. Vi lägger största vikt vid dina personliga egenskaper, kanske har du en dokumenterad erfarenhet som ledare men saknar bitar av den tekniska delen? Då hjälper vi dig att utvecklas!

Vi tror att du har ett genuint intresse för människor och produktion. Som person är du kommunikativ och att arbeta strukturerat är för dig en självklarhet. Du har en förmåga att inspirera och driva ditt team framåt genom att sätta upp tydliga mål att sträva efter. Det är meriterande om du är van att jobba med riskbedömningar och förändringsarbete, du har gärna erfarenhet från tillverkande industri sedan tidigare.

Du hanterar programmen i Microsoft Office-paketet och du har viljan att sätta dig in i nya system. Du besitter goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du vara en del av ett företag som trots sina 1 400 anställda fortfarande lyckas behålla en familjär känsla med högt i tak och god gemenskap? Då är Väderstad stället för dig!

Väderstads produktion präglas av taktade flöden för tillverkning av jordbearbetnings- och såmaskiner. Säkerhet, kvalitet och leverans är ledord i den dagliga verksamheten. Vi leder verksamheten med en daglig styrningsmodell med fokus på säkerhet och kvalitet där Lean och "The Väderstad Way" är viktiga verktyg.

Vår vision är att bli världens ledande partner för enastående uppkomst genom fokus på innovation och global tillväxt. Koncernen är familjeägd och huvudkontoret ligger i Väderstad, Sverige. Väderstad Group finns representerat i 40 länder. År 2018 hade Väderstad Group 1 400 medarbetare och omsatte 3 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 nov 2019
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Mia Neander

Inga fler jobb från Väderstad AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga