Academic Work · Publicerad 4 maj 2021

Vill du arbeta på ett företag där du får vara med och skapa, påverka och utveckla verksamheten? Nu finns chansen att söka en spännande tjänst inom kvalitetssäkring till Aros electronics där vi söker dig med ingenjörsexamen som trivs i en kommunikativ och koordinerande roll. I den här rollen erbjuds du en varierad vardag där du är länken mellan utveckling, produktion och kund. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Tjänsten inom Customer & Project Quality Assurance primära arbetsuppgifter är att agera som den sammanhållande länken mellan utveckling, produktion och kund. I den här rollen arbetar du med att bevaka och underhålla både interna och externa krav gällande kvalitet, producerbarhet och kostnad. Stort fokus kommer även att ligga på att bedriva arbetet med att kontinuerligt förbättra Aros elctronics produktkvalitet. Arbetet ställer stora krav på såväl kommunikationsförmåga som koordinerande färdigheter. Du arbetar med omfattande kontakter internt mot olika avdelningar och funktioner, samt externt mot flertalet av Aros electronics kunder inom fordonsdivisionen.

Aros electronics utvecklar och optimerar den allra senaste tekniken som bland annat möjliggör hybridisering och elektrifiering av fordon. De har en medveten strategi för sina produkter och är måna om att ständigt utveckla mer energieffektiva tekniker i syfte till att minska verksamhetens miljöpåverkan. Sedan 2021 är Aros electronics ett varumärke inom Vandewiele Sweden AB, huvudkontoret för verksamhetens industri- och fordonsdivision är lokaliserat i Mölndal. Nu söker de dig som vill fortsätta resan framåt!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vandewiele Sweden AB.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med både löpande kvalitetssäkring och nyutveckling i projektform. Du kommer bland annat:
 • Agera first line of contact och ansvarig mot kunder med avseende på kvalitetsrelaterade ärenden & ansvarig för kvalitetssäkring inom projekt enligt APQP
 • Arbeta med handläggning/stängning av avvikelserapporter & kundklagomål
 • Ha kontinuerlig uppföljning av kvalitetsutfall i produktion och hos kund
 • Koordinera produktionsanpassningar i produktutvecklingsprojekt
 • Hantera revision av produkter och utfärdande produktionsstyrande dokument samt upprätta/underhålla tillverkningskostnad i samband med revisionsändring
 • Kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar
Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen, gärna med inriktning inom elektronik
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du:
 • Är familjär med fordonsindustrins Core Tools
 • Har tidigare erfarenhet av inköp och/eller kvalitetssäkring
 • Tidigare arbetat i Microsoft Dynamics AX
Vi söker dig som uppskattar att ta eget ansvar för dina egna arbetsuppgifter i framgång såväl som i motgång. Du ansvarar även för det gemensamma resultatet i organisationen och kommer med förslag på lösningar. För att lyckas i rollen ser vi att du är en teamplayer som trivs med ett tätt samarbete med dina kollegor samtidigt som du är en person som upplevs som utåtriktad och relationsskapande i yrkessammanhang. Som person är du drivande samt har en pragmatisk och problemlösande inställning till ditt arbete. Du arbetar strukturerat och hanterar både koordinerande samt uppföljande uppgifter mycket väl. God kommunikationsförmåga är av högsta vikt i rollen, då du förväntas arbeta mot flertalet interna och externa kontaktytor på såväl engelska som svenska.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Göteborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aros electronics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Aros electronics här!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga