Finstallation AB · Publicerad 16 feb 2021

Då vi i Sverige är en mindre organisation blir din roll bred och varje enskild medarbetare blir en nyckelperson - vi är ett team som jobbar sammansvetsat med att leverera kvalitet till både kund och kandidat.

Försäljning sker mot nya kunder samtidigt som du vårdar befintliga kundrelationer och arbetar med merförsäljning till befintlig kundstock.

Du rekryterar och anställer dina egna konsulter/tekniker som du sedan har personalansvar för.

En annan del av rollen är att utföra fullständiga rekryteringsprocesser direkt till kund där du ansvarar för hela kedjan från försäljning till tillsättning och uppföljning.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Mölndal men arbetar över hela Sverige så resor kan förekomma.

Du arbetar i ett kompetent svenskt team och har även ett nära samarbete med dina finska kollegor.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning alternativt arbetslivserfarenhet från liknande roll.
  • Erfarenhet av hela eller delar av rekryteringsprocessen, meriterande om erfarenheten är från industribranschen eller liknande verksamhet.
  • Utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift då vi även arbetar med internationell rekrytering och bemanning.
  • B-körkort.
Som person är du prestigelös, kreativ och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann och självgående i ditt arbete. Vi uppskattar god initiativförmåga, engagemang och innovation i vårt team och behöver ordning och reda. God samarbetsförmåga och en passion för att ge service är givna egenskaper hos dig. Vi är ett team som stöttar och lyfter varandra.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Värdefulla erfarenheter från en bransch och ett företag i tillväxt
  • Att bli en del av ett modernt, nytänkande och spännande företag
  • Engagerade och drivna kollegor i en internationell miljö
  • En spännande och rolig roll med mycket varierande arbetsuppgifter
Övertygad än? Tveka inte att söka!

För frågor gällande tjänsten, kontakta gärna Affärsområdeschef Mikael Hultgren, mikael.hultgren@barona.se eller Konsultchef Camilla Arvidsson, camilla.arvidsson@barona.se

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter.

Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/ eller på www.finstallation.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Finstallation AB är en svensk leverantör av industriellt underhåll och drifttjänster. Barona och Finstallation i Sverige är en del av finska Barona Group, en av Nordens största partners inom HR services.
Barona är en utpräglad entreprenörsorganisation där glädje, mod, kreativitet och hårt arbete står i fokus. Barona fokuserar på att tillhandahålla tjänster där flexibel bemanning och nya teknologiska plattformar tillsammans skapar unika lösningar för våra kunder på den svenska marknaden. Nu söker vi dig som vill bli en del av Barona Industry och säkerställa att vi blir det självklara valet som samarbetspartner för både kunder, tekniker och kandidater. Våra konsulter och tekniker ska vara stolta, naturliga ambassadörer för varumärket Barona precis som vi som arbetar internt inom bolaget. Vi är Nordens fjärde största aktör inom bemannings- och rekryteringsbranschen och i Sverige har vår tillväxtresa bara börjat. Vi har ett stort stöd från moderbolaget i Finland men även ett stort handlingsutrymme att själva bestämma hur vi vill agera på den svenska marknaden.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 mars 2021
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga