Hager Elektro AB · Publicerad 13 sept 2019

Vad ska du göra?

Som HR-ansvarig för den svenska verksamheten av Hager ansvarar du för att ge operativt HR-stöd till ledningsgrupp och övrig organisation i samarbete med regionens strategiska HRBP stationerad i Holland med fokus att bidra med verktyg och förutsättningar för att nå organisationens målsättningar. I rollen som HR-ansvarig ingår följande arbetsuppgifter:
  • Du ansvarar för att bibehålla en kompetent medarbetargrupp, genom både intern utveckling och rekrytering.
  • Du ansvarar för organisationens introduktion av nya medarbetare såväl som exitprocess.
  • Du hanterar personalärenden (förmånsfrågor, rehab, varningar, avslut m.m.) i nära samarbete med ansvarig chef.
  • Du fortsätter arbetet med organisationens kompetensramverk.
  • Du identifierar och sätter utvecklingsplan för nyckelpersoner tillsammans med ansvarig chef
  • Du driver igenom initiativ från globala HR-avdelning i den svenska organisationen.
  • Du sitter i ledningsgruppen för den svenska verksamheten
Du kommer rapportera till Leif som är VD för den svenska verksamheten och på kontoret i Mölndal sitter ca 30 personer, i den svenska organisationen finns 45 personer.

Vem är du?

Du har minst ett par års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har även drivit egna rekryteringar samt varit projektledare för HR-relaterade projekt, gärna med internationella kontaktytor. Du har en relevant högskoleutbildning och har inget problem att uttrycka dig väl på både svenska och engelska. Om du har tidigare erfarenhet att arbeta med kompetensramverk är det meriterande.

Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och är bra på att skapa relationer. Du har en ansvarstagande och diplomatisk personlighet som smittar av sig på dina kollegor. Du sätter stolthet att synliggöra utvecklingsmöjligheter och driva dina projekt hela vägen i mål och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vilka är vi?

Hager är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter.

Hager är ett familjeägt företag med mer än 11.500 anställda, tillverkning på 22 platser runt om i världen och kunder i mer än 120 länder. Vi skapar produkter och lösningar, för bostäder och kommersiella fastigheter, som erbjuder sinnesro, säkerhet och välbefinnande för människor i deras dagliga liv.

I Sverige sitter främst sälj och marknad med huvudkontor i Mölndal och ett mindre kontor i Stockholm. Gå gärna in på www.hager.se för mer information.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se eller telefon 0760001888. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt 2019
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga