Hedlunds pappersindustri · Publicerad Igår 00:00

Söker du en tjänst inom kundrelationer och administration? Vill du arbeta i en utvecklande tjänst med möjlighet att påverka din arbetsdag? Då är kanske rollen som KAM-koordinator på Hedlunds Pappersindustri något för dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänstebeskrivning
I din tjänst som KAM-koordinator kommer du att sitta tillsammans med två kollegor som arbetar med order/kundsupport och arbeta i en supportfunktion gentemot företagets VD och två säljare. Närmare hälften av din arbetstid kommer du att arbeta nära med en av Hedlunds nyckelkunder. Du kommer att vara spindeln i nätet som har koll på alla detaljer. Du arbetar förutom i Hedlunds datasystem även direkt i kundens system. I övrigt supporterar du våra två säljare med diverse säljfrämjande uppgifter som framtagande av prover och annat säljmaterial, upprättande av offerter m.m. Även annat administrativt arbete kommer att förekomma.

Lämplig bakgrund
Tjänsten passar dig som har något års erfarenhet fån administrativt arbete. Kanske har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande och nu söker dig till ett trivsamt bolag där du får möjlighet att lära dig mer om distribution, försäljning och kundrelationer. Då du kommer ha kontakt med internationella kunder känner du dig trygg att använda engelskan i såväl tal som skrift. Övrigt språk är svenska.

Du som söker är en person som tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och är analytisk, affärsmässig och detaljmedveten. Du trivs i en kommunikativ tjänst med många kontaktytor och har en förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du agerar lyhört och är duktig på att utveckla relationer. Vidare är du initiativrik, prestigelös och serviceminded. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
I denna rekrytering samarbetar Hedlunds Pappersindustri med SW in Scandinavia AB (SW). Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på telefon 031- 333 54 81.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
SW