KåKå AB · Publicerad 20 sept 2019

Till vårt affärsområde NonFood Göteborg

söker vi en rutinerad och engagerad

Affärsutvecklare
"KåKå hjälper kunderna att lyckas". Bara genom att stärka kundernas profil och kunskap kan vi öka deras lönsamhet. NonFood är en mycket viktig del av KåKås sortiment och skapar förutsättningar för våra kunder att förstärka sin profil och affärsidé.

Hos KåKå innefattar NonFood allt inom emballage och förpackningar. Tjänsten innebär såväl ny-kundsbearbetning som att utveckla befintliga kunder med projektförsäljning och konceptförsäljning.

Som person ska Du vara affärsdriven och kunna jobba självständigt. Du trivs med att skapa långsiktiga och nära kundrelationer och affärer, samt kunna se och förstå helheten ute hos kund. Kreativitet, känsla för design och profilering i kombination med kunskaper inom Bageri & Konditori, är ett plus.

Du har minst 3 års erfarenhet som Fältsäljare/Affärsutvecklare.

Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete i en mycket fri roll med högkvalitativa produkter och ett gott kamratgäng på en avdelning med en fantastisk utveckling. Vi backar upp dig med Sveriges starkaste säljkår, innovationsteam och produktspecialister.

Du kommer att bearbeta kunder inom Bageri, Konditori och butik i Göteborgs-området med omnejd. Resor i tjänsten ingår.

Frågor besvaras av Affärsområdeschef, Håkan Kristensson, 0702-10 94 91 eller HR chef, Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KåKå AB är Sveriges ledande leverantör av bageriingredienser. KåKå AB finns representerat i Lomma, Stockholm, Örebro och Göteborg med totalt 155 anställda.

KåKå befinner sig i ett expansivt och spännande skede där vi stärker våra positioner inom alla våra kundsegment såsom hantverksbageri, leveransbageri, industribageri och livsmedelsindustri. KåKå omsätter ca 1 miljard SEK.

KåKå Sverige ingår i Orkla Food Ingredients (OFI) som är en del av Orkla ASA´s fyra livsmedels-divisioner. OFI har ca 3500 anställda och omsätter ca 10 miljarder SEK. I OFI ingår också bl.a. Jästbolaget, Odense Marcipan, Dragsbaek Margarine, Idun Industri och Sonneveld. www.kaka.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 nov 2019
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga