KappAhl · Publicerad 27 apr

KappAhl befinner sig i en spännande och intensiv utvecklingsfas och vi behöver nu en driven lösningsarkitekt inom Customer Experience!

Är du vår nya nyckelspelare?

Som lösningsarkitekt arbetar du med att säkerställa KappAhls systemkarta och att den fungerar både på kort och lång sikt. Det innebär att du i projekt och uppdrag ansvarar för att designen av framtagen lösning passar in i KappAhls arkitektur och processer. Tillsammans med IT-projektledaren och systemansvariga planerar och verkställer du att lösningen stöttar verksamhetens behov men även ITs behov och strategier.

Detta inbegriper att ansvara för hela kedjan från idé till driftsatt lösning.

Tillsammans med KappAhls Arkitekt Funktion verkar du för gemensamma processer och modeller samt arbetar med KappAhls systemkarta och övergripande arkitektur-riktlinjer.

Tidigare erfarenheter:

Vi ser gärna att du har en akademisk examen och har minst 3 års erfarenhet av liknande befattningar. Som lösningsarkitekt kan du identifiera kraven i en komplex kravbild och omsätta dessa till realiserbar arkitektur dokumenterad i en SAD.

Du är språkligt duktig för att kunna skriva informativa och lättförståeliga rapporter.
Du har förmåga att tolka innebörden av både "verksamhetsspråk" och "IT-språk".

En framgångsfaktor är att kunna prata med båda sidor och skapa gemensam förståelse.

Du har god kunskap om informationsmodeller, datamodeller och processmodeller och förståelse för integrations-/tjänsteplattformar. Du har god kunskap inom projekt- och systemmetodik, både traditionella och agila metoder.

Du har djup kunskap kring krav- och design-principer inom tjänsteorientering samt integration.

Du har grundläggande förståelse för vanligt förekommande programmeringsspråk
(exempelvis Java, .Net, JavaScript, SQL) och grundläggande kunskap inom ITinfrastruktur.

Din personlighet:

Du fokuserar på det positiva och är grym på att både fira framgång och agera handlingskraftigt i kniviga situationer.

Du är resultatorienterad, uppskattar att stå inför nya utmaningar och är duktig på att strukturera och prioritera arbetet utifrån arbetsbelastning, verksamhetsmål och tidplaner.

Känner du dessutom igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod – då är du den vi söker!

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på IT avdelningen på vårt huvudkontor i Mölndal. Tjänsten rapporterar till CIO.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 16 maj, via vår hemsida: www.kappahl.se/lediga-jobb.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Liberg, Head of Business Office & CIO, på telefon 031-771 58 67.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon 031-7715643.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt. 2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 juni
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Arkitektur

Inga fler liknande jobb tillgängliga