Optoskand AB · Publicerad 13 juli

I din roll som ekonomiassistent kommer du fylla en viktig funktion hos oss på Optoskand. Vi söker nu efter dig som trivs med att arbeta självständigt i ett härligt gäng som arbetar i nära samarbete med övriga kollegor på en ekonomiavdelning som är måna om att stötta varandra, utbyta idéer och hitta nya lösningar tillsammans.

Ekonomiavdelningens uppdrag är att vara en stöd- och servicefunktion som ger support till Optoskands verksamhet.

Övergripande ansvarsområden:
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Fakturascanning
  • Kontoavstämningar
  • Löpande bokföring
  • Delta i månadsbokslut
Vi ser gärna att du har någon utbildning inom ekonomi och minst 2-3 års erfarenhet från liknande arbete, gärna från internationellt bolag. Erfarenhet av affärsystemet Oracle ser vi som ett plus men inte ett krav.

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, social och kommunikativ. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående som person och som tycker om att lösa problem och att arbete med förbättringsarbete. Vi ser gärna att du har förmåga att ta initiativ och som känner ett ägandeskap för dina ansvarsområden. Du arbetar effektivt med moderna IT- verktyg och då vårt koncernspråk är engelska uttrycker du dig obehindrat på både engelska och svenska.

Låter det här intressant? Tveka då inte att ansöka snarast!

I denna rekrytering samarbetar Coherent med Jerrie AB. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via jerrie.se senast 13 augusti. Om du har frågor kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson from 7 augusti på sabina.svensson@jerrie.se alt 0735-001387.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Optoskand AB utvecklar, tillverkar och säljer optikkomponenter och fiberkablage för högeffektlasrar. Vi ingår i världens största laserkoncern, Coherent Inc. Coherent är en ledande leverantör av lasrar och laserteknik inom vetenskap, medicin och industri.

Optoskand är en marknadsledande leverantör av komponenter till högeffektlasrar. Våra kunder är i första hand lasertillverkare i Europa, USA, Kina och Japan. Idag sysselsätter vi drygt 100 personer. Marknaden för högeffektlasrar växer och kraven på prestanda och tekniska lösningar ökar. Vår ambition är att fortsätta att växa genom att erbjuda världsledande prestanda och kvalitet i världsklass.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 aug
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Rekryteringen hanteras av
Jerrie AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga