Promimic AB · Publicerad Igår 00:00

Som VD är ditt uppdrag att utveckla företaget in i nästa fas av expansion på en starkt internationell marknad. I nuläget finns en utarbetad affärsplan, organisation med hög teknisk kompetens och tryggad finansiering i närtid. Du driver försäljning enligt affärsmodellen som leder till värdeökning genom långsiktiga licensavtal med globala samarbetspartners. Genom ett aktivt nätverk tillför du affärsmannaskap och omvärldsbevakning till bolaget. Internt skall du arbeta med verksamhets-, projekt- och ekonomistyrning och i ledarskap tydligt kommunicera mål och strategier samt ha nära kontakt med styrelse och engagerade ägare.

Det är en viktig merit att med fullt resultatansvar ha varit med om att utveckla ett bolag och affärsmodeller från ett tidigt skede till realiserad framgång. Du har erfarenhet och vana av att leda kvalificerad personal i ett växande teknikföretag och det är en mycket stor fördel om du har arbetat inom medicinteknik. Du planerar och organiserar verksamheten med höga krav på kvalitet och analys.

Som person är du en strategisk entreprenör. Det innebär att du är affärsmässig, strukturerad och handlingskraftig. Du har mycket energi och entusiasm men också uthållighet och ett stort driv att komma i mål. Du är kommunikativ och har lätt för att presentera och övertyga i både små och stora sammanhang. Med hög integritet och smidighet bygger du både förtroende och samarbete.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se, hör gärna av dig omgående, men senast den 6 november. Vid frågor, kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96 eller Åse Torbjär Granath 0763-38 87 97.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Promimic utvecklar och marknadsför en nanobaserad yta applicerad på tand- och benimplantat för förbättrad integration till ben och mjukvävnad. Promimic har utvecklat en process som gör det möjligt att modifiera alla typer av implantatmaterial och geometrier med en nanometertunn yta av syntetiskt benmineral, HAnano Surface, som licensieras till dentala och ortopediska implantatföretag. Produktion och utveckling finns i Mölndal, där bolaget är en del av AstraZenecas Bio Venture Hub. Största ägare är Karolinska Development, Almi Invest, Chalmers Ventures, K-svets samt de två grundarna. Se även www.promimic.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
VD & Koncernchef
Rekryteringen hanteras av
Maquire Sverige AB