SJR AB Göteborg · Publicerad Igår 00:00

SJR söker för kunds räkning en Redovisningschef för interimsuppdrag hos vår kund med lokaler i Mölndal. Uppdraget beräknas pågå ca 4-5 månader framöver.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen arbetar du operativt med redovisning och ansvarar för bokslut och rapportering. Du kommer även att ha personalansvar för en person. Vidare är du bekväm i engelska, både tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av M3 är detta mycket meriterande.

Vi tror att du har relevant utbildning och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du kommunikativ, engagerad och driven med en god förmåga att skapa ordning och struktur.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är omgående och företaget har lokaler i Mölndal. Arbetstiderna är flexibla mellan 8-17. Tjänsten är på heltid och beräknas pågå ett par månader framåt.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget