SJR · Publicerad 17 nov

Nordic Room Improvement (NRI) är en koncern som utvecklar, marknadsför och distribuerar interiör, exteriör och renoveringsprodukter till konsument och proffsmarknaden i Norden. Verksamheten bedrivs genom gruppens egna varumärken, Lundbergs Produkter, Jabo Nordic, Duri Svenska och KGC Verktyg & Maskiner, som alla har marknadsledande positioner inom sina sortimentsområden.

Vi söker nu en löne- och ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Mölndal.

Arbetsuppgifter
Som löne- och ekonomiassistent hos oss ansvarar du dels för lönehanteringen för cirka 60 av våra medarbetare, varav merparten är tjänstemän. Arbetsuppgifter rörande pension och försäkringar för våra anställda ingår även det. Vidare kommer du att arbeta med ekonomi-uppgifter inom kund- eller leverantörsreskontra.

På ekonomiavdelningen är vi sex personer som arbetar och vi har ett nära samarbete med varandra. Vi arbetar i Microsoft AX och Flex Lön.

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med lön och med antingen kund- eller leverantörsreskontra. Har du tidigare vana av vårt lönesystem är det självfallet meriterande.

Som person är du noggrann, självgående och ansvarsfull samt har ett utåtriktat och tillmötesgående sätt. Du är van att ha flera bollar i luften samtidigt och ser dig som en trygg och stresstålig person. Trivs du att arbeta i en prestigelös miljö är du den vi söker!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia AB (SJR). Skicka in din ansökan senast 28 november, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson om du har några frågor på telefon 031-333 54 85. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 nov
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, HR & Personal
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga