SJR · Publicerad 7 okt 2019Är du genuint intresserad av redovisning och människor och vill arbeta i en bred och betydelsefull roll där du får ett helhetsansvar? Motiveras du av att vidareutveckla arbetssätt och coacha dina medarbetare? Då är rollen som Redovisningsansvarig teamleader på Polfärskt Bröd något för dig!

Polfärskt Bröd är en rikstäckande distributör av bröd och kakor till dagligvaruhandeln. Var fjärde bröd som säljs i dagligvaruhandeln kommer från oss. Företaget omsätter 1,6 miljarder kronor och några av marknadens starkaste varumärken inom matbröd, Polarbröd och Korvbrödsbagarn, säljs och levereras av oss. Men vi har också bröd från Hatting och Va´gott samt kaffebröd från Gille, och Hägges.

Om tjänsten

Som Redovisningsansvarig teamleader har du helhetsansvar för redovisningen och leder ett team med åtta ekonomer. Du sköter den löpande redovisningen för fyra av våra bolag inklusive månads- och årsbokslut samt deklarationer och årsredovisningar. Du upprättar likviditetsrapporter och hanterar löneadministration för ca 20 tjänstemän i två av bolagen. I rollen ingår att aktivt arbeta med utveckling och digitalisering av processer och rutiner samt att stötta teamet i redovisnings- och skattefrågor. Du ansvarar för planering och ledning av det dagliga arbetet och har ett nära samarbete med CFO som du rapporterar direkt till.

Vem söker vi?
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och en bred erfarenhet inom kvalificerad redovisning. Din bakgrund får gärna vara från redovisningsbyrå eller från ett mindre till medelstort bolag inom dagligvarubranschen eller annan transaktionsrik verksamhet. Du är van användare av Excel och har du också erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV är det en fördel. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av koncernredovisning och har du haft personalansvar i dina tidigare roller är det positivt.

Du känner dig trygg i din roll och trivs med att arbeta brett samtidigt som du tar initiativ och är drivande till utveckling och förbättringDu är van att arbeta strukturerat och leverera mot deadlines. För att trivas i rollen gillar du förändringsarbete och lockas av att vara delaktig i en omfattande digitalisering. Som person är du engagerad och prestigelös och har ett naturligt coachande sätt som ledare. Vi ser att du är social, serviceinriktad och kommunikativ då du har flera kontaktytor inom koncernen.

Polfärskt Bröd erbjuder dig ett utvecklande arbete i en öppen atmosfär med korta beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Vi sitter i trevliga lokaler i Lindome.

Ansökan
I denna rekrytering har Polfärskt Bröd valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catharina Langert på 031-333 54 81. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-10-29.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga