Spark Vision AB · Publicerad 13 juli

Vill du vara med och påverka några av de mest besökta webbsidorna hos flera av Sveriges största företag? Vi söker nu en projektledare/Account
Manager till våra kunder inom fordonssektorn.


VÅR PRODUKT ÄR VÅR STYRKA
Digitaliseringens framfart har skapat en stenhård marknad där det gäller för företagen att erbjuda effektiva säljprocesser som intresserar och engagerar besökarna. Här kommer vi in i bilden! Spark Vision utvecklar innovativa och marknadsledande visuella säljstödsapplikationer, bland andra Bygg Din Volvo och Scania Configurator, som är centrala delar på Volvos och Scanias hemsidor. Våra egenutvecklade produkter hjälper våra kunder att förbättra säljprocesserna och därmed möta den höga konkurrensen på marknaden.

VAD VI ERBJUDER
En av de största fördelarna med den här tjänsten är att du är med och formar en av de mest besökta sidorna på några av Sveriges största företags webbplatser - men självklart finns det en massa andra saker som kanske kan locka dig att söka.
 • Du får du arbeta med spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik.
 • Vår organisation är platt med snabba beslutsvägar. Du kommer sitta centralt i organisationen och arbeta direkt mot affärsområdesansvarig.
 • Du omfattas av vårt pensions- och försäkringspaket samt friskvårdsprogram
 • Laptop och mobiltelefon ingår i tjänsten.
 • Kontoret ligger lätt tillgängligt med bil och kollektivtrafik.
 • Hos oss får du flexibla arbetstider och, i viss utsträckning, möjligheten till distansarbete. Våra medarbetare presterar bäst vid normal arbetsbelastning och därför är vår målsättning att vi jobbar 40 timmar i veckan. Dessutom erbjuder vi 6 veckors semester! Härligt va?
ÄR DET DIG VI SÖKER?
Du har stor erfarenhet av att leda projekt som resulterat i kundapplikationer med hög kundnytta och bra användarupplevelse. Samtidigt som du levererar service av högsta klass är du affärsmässig i din relation till kund.

Som person är du strukturerad, målmedveten och serviceinriktad. Du trivs med att arbeta med komplexa system och gillar ordning och reda. Du är skicklig på att kommunicera och är mån om att skapa förståelse och acceptans för dina synpunkter hos dina åhörare.

I gruppen är du lagledaren som hjälper ditt team lösa sina uppgifter på bästa sätt. Du har god samarbetsförmåga och har lätt att förstå och tolka instruktioner samt återkoppla till dina medarbetare.

Våra produktioner är teknikintensiva och vi ser därför gärna att du har grundläggande kunskap inom CGI-produktion och/eller applikationsutveckling. Applikationerna ställer samtidigt mycket höga krav på visuell kvalitet och vi ser därför gärna att du har en väl utvecklad känsla för bildestetik.

Erfarenhet av produktsortimentet hos en fordonstillverkare eller annat företag med liknande produktstruktur är meriterande. Erfarenhet av eller kännedom om agil utveckling och SCRUM samt ledning av internationella team på distans är också meriterande.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

INFORMATION OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta som kundansvarig projektledare inom fordonssektorn. Du ansvarar för produktion av innehåll i applikationer samt för utveckling och drift av kundspecifika lösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer omfatta
 • Kommunikation med kund, återförsäljare och inblandade byråer
 • Sammanställning av kund- och projektkrav
 • Kommunikation med produktions- och utvecklingsteam.
 • Löpande uppföljning och styrning av projekt och produktion
 • Kvalitetskontroll
 • Framtagande av tidsuppskattningar och kostnadsestimat i säljprocessen
 • Rapportering till affärsansvarig
Det finns även möjlighet att utveckla rollen genom att du tar kontoansvar och hanterar försäljning gentemot de kunder du arbetar med som projektledare.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid
Start snarast enligt överenskommelse
Geografisk placering är Mölndal

KONTAKTPERSON
Erik Nilsson, 031-7063708, erik.nilsson(at)spark-vision.com (tillgänglig fr o m 13/8) .

ANSÖKAN
Vi ser fram mot din ansökan via e-post senast 20180820. Inkludera personligt brev och CV. Välkommen att skicka din ansökan till erik.nilsson (at) spark-vision.com.

Läs mer om Spark Vision och tjänsten på spark-vision.com/career

Keywords:
3D, CGI, Photo, foto, 3D Studio Max, 3DS, VRay, Photoshop, fotorealism, programvaruutveckling, applikationsutveckling, utveckling, mjukvaruutveckling, app, app-design, användarupplevelse, user experience, usability, produktägare, design, mjukvara, product stewartship Automotive, transportation, trucks, buses, Scania, lastbilar, bilar, fordon, bussar, säljstöd, konfigurator, configurator
Project management, project manager, account management, account manager, team leader, projektledare, projektledning
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 sept
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga