Ahlsell · Publicerad 16 juni 2020

Ta chansen att leda och utveckla Ahlsells fräscha butik i Mora och göra det enklare för kunderna att vara proffs. Sök jobbet!

Vill du vara med och ta Ahlsells butik i Mora till nästa nivå genom gott ledarskap och god affärsmässighet? Trivs du med att leverera service i världsklass, arbeta med engagerade medarbetare och marknadens proffsigaste sortiment? Då finns en framgångsrik butik hos Ahlsell i Mora som behöver en ledare.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värderingsstyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. Atmosfären är kamratlig, och du har som butikschef stora möjligheter att påverka och få utlopp för idéer i den anda som råder inom företaget. Till din hjälp har du ett engagerat team på 4 medarbetare i butiken samt tillgång till den expertis som inne- och utesäljare besitter och vilka utgår från enheten.

Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång på gång. Visste du förresten att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass!

Du erbjuds en utmanande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt bolag. Välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som butikschef hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa kundservice samtidigt som du bidrar till en ökad försäljning och lönsamhet. Du är övergripande ansvarig för butikens funktion, utveckling och lönsamhet. I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Resultatansvar
  • Personalansvar
  • Budgetansvar
Du har också ansvar för att butiken i sin helhet sköts utifrån miljö och hälsa samt att den är attraktiv för såväl kunder som personal.

Rollen innebär också

I rollen som butikschef är du ett föredöme för din personal. Du trivs ypperligt att vara operativ på golvet likväl som du har en strategisk blick över enheten med långsiktighet och en maximerad kundupplevelse i fokus. Den fräscha och nyligen helrenoverade butiken bidrar till en positiv arbetsmiljö där det är lätt att trivas både som anställd och kund hos Ahlsell.

Butiken har ett brett utbud inom VVS, El, VA/Bygg, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner och Personligt skydd samt kvalificerad rådgivning till våra kunder. Vi har endast professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommuner.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap, försäljning, kundkontakter och marknadsföring eftersom det är viktiga delar i rollen. Din bakgrund kan variera och med ett team av bransch- och produktkunniga medarbetare är det viktigare att du gillar att coacha och utveckla teamet till fortsatt gott arbete. Du bidrar med struktur och håller mycket god ordning på butik och lager. Du är utåtriktad och trivs att arbeta med människor - såväl medarbetare som kunder och leverantörer. Vi tror att du brinner för att göra affärer och att vara ett gott föredöme för dina medarbetare i butiken.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Eftersom det nu är semestertider, kommer vi att pausa rekryteringen nu och fram till v. 31 då vi arbetar vidare. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Mora
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga