Granngården · Publicerad 16 okt

Nu letar vi på Granngården efter dig som vill jobba som regionchef i region nordväst. Granngården har idag sex regioner och regioncheferna ligger under försäljningsavdelningen med försäljningschefen som närmsta chef. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Ditt uppdrag är att i din region strategiskt och affärsmässigt stödja och utveckla försäljningen i region Nordväst med hjälp av dina butikschefer. Tillsammans med butikscheferna ska du vidareutveckla Granngårdens butikskoncept och service. Du har resultatansvar för din region samt fullt personalansvar för underställda butikschefer. Du ska leda arbetet med försäljning, administration, kostnadseffektivitet, rekrytering, butiksutveckling samt etablering och avveckling. Du tycker om att fortlöpande analysera resultat, marknad och försäljning samt att utveckla Granngårdens etableringar i den egna regionen.

Arbetslivserfarenhet

Du har gedigen erfarenhet (minst 5 år) från ledande befattning inom detaljhandeln, gärna från någon detaljhandeln. Vi ser att du är en god ledare - med vana att inspirera och skapa resultat i ett team. Vi vill att du har goda kunskaper i ekonomi och marknadsföring, en god digital förmåga, affärsmannaskap och erfarenhet av förhandlingar.

Personliga egenskaper
  • Du är en ansvarsfull ledare som har humor och en kreativ förmåga att entusiasmera och skapa förtroende. Vidare har du hög aktivitetsnivå med starkt marknadsfokus och strävar efter förbättringar, förändringar och resultat.
  • Du har god affärsförståelse och ett etiskt synsätt liksom förmågan att leda, vägleda och styra verksamheten.
  • Du arbetar metodiskt och målinriktat och har känsla för ordning och reda. Du är rak och tydlig i din kommunikation.
  • Du har förmåga att inspirera andra till bra resultat.
  • Du sporras av att arbeta självständigt och strategiskt för att nå uppsatta mål.
  • Du har en analytisk förmåga och du är strategiskt inriktad.
Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som ledare inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:
  • Jordnära
  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Vinnare
Tjänsten som regionchef Nordväst innefattar mycket resande. Regionen innefattar 18 butiker i regionen, med Arboga och Karlstad i söder och Mora i norr.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställning: Heltid. Granngården tillämpar provanställning de 6 första månaderna.

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen och ringa till Försäljningschef Olof Fransson olof.fransson@granngarden.se eller till HR-chef Maria Pressing maria.pressing@granngarden.se.

Välkommen med din ansökan som vi vill ha senast den 19 oktober. Vi kommer att arbeta med ett löpande urval. Inkom med din ansökan så snart som möjligt!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via länken "Ansök nu" nedan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 800 anställda. Omsättningen är cirka 1,9 miljarder kronor per år.
+ Läs mer om företaget