Hydac AB · Publicerad 11 apr 2019

Applikationstekniker System

Som applikationstekniker kommer du ha ett både omväxlande och spännande arbete med en intressant blandning av hydraulik, mekanik och elektronik till en slutlig funktionslösning för vår kund. Vi ansvarar ofta även för installation och uppstart samt systemfunktion på plats hos kund.
Arbetsuppgifterna innebär både utmaningar och utveckling då du kommer ha stora möjligheter att kunna påverka både din och vår utveckling av hydrauliksystem.
Du kommer ha ett nära samarbete med vår försäljning och vår produktion för att utveckla produktionseffektiva och funktionsoptimala hydrauliksystem. Tillsammans jobbar vi även kontinuerligt med den ständiga förbättringsprocessen.
Med placeringsort*/tillhörighet vid vårt kontor i Falun, kommer du att konstruera skräddarsydda hydrauliklösningar (hydraulikaggregat, ventilblock samt olika typer av system), du kommer också att ha en betydande roll för att säkerställa funktion och kvalitet av slutprodukt.

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll vill vi att du har flerårig utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande teknisk arbetslivserfarenhet samt teoretiska och praktiska kunskaper inom hydraulik.
Certifiering som Konstruktör eller UH-tekniker genom Hydraulik & Pneumatikföreningen (idag; Swedish Fluid Motion Association, SFMA) är meriterande.
Som person är du målmedveten med en förmåga att planera och ta ansvar för din egen verksamhet och dina egna aktiviteter. Du är strukturerad, noggrann och ordningssam, du ser möjligheter till att förbättra och förenkla processer. Positiv, entusiastisk, lättsam och samarbetsvillig är andra nyckelord som stämmer in på dig.
Hydac är ett internationellt verksamt företag och goda kunskaper i både svenska och engelska krävs. Kunskaper i tyska är meriterande.

Din ansökan

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hydac är ett familjeägt företag som i över 50 år har utvecklat, tillverkat och sålt komponenter och system för hydraulik, filtrering, smörjning samt kylning till en rad olika branscher och applikationer; både stationära och mobila.

Som en av världens absolut ledande leverantörer av hydraulikkomponenter och system är vi idag internationella med över 9000 anställda, ett femtiotal egna dotterbolag på de viktigaste marknaderna samt verksamhet genom partners i de flesta andra länder. Tillverkning av bolagets produkter och system sker företrädesvis i egna fabriker i Europa, men för att kunna ge bästa leveranssäkerhet och kundservice lokalt har vi även eget lager och produktion av hydrauliksystem i Sverige.

Den svenska organisationen har drygt sextio kompetenta medarbetare med huvudkontor i Spånga/ Stockholm, samt filialer över hela Sverige.
Se även vår hemsida för mer information.

*Placeringsort; bor du i Stockholmsområdet finns möjlighet att ev. arbeta från vårt huvudkontor i Spånga.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Ort
Mora
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga