Codeq AB · Publicerad 23 nov 2021

För kunds räkning söker vi en tekniker som gillar att jobba med operativt automationsjobb!

Uppdrag

Som tekniker kommer du att jobba mycket ute i verksamheten med att optimera automationslösningar i en tillverkningsprocess med automationsnivå. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av automationsuppgifter med optimering och cykelanalyser av utrustning. Robotprogrammering (S7) är en viktig del då det finns många robotar ute i produktionen. Vidare kommer du att jobba med provkörning av nya produkter och även problemlösning och orsaksanalyser.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten behöver du teknisk kompetens som du skaffat dig genom gedigen erfarenhet av liknande roller. Har du utbildning inom automation och produktionsteknik så är det mycket meriterande. Vi ser gärna att du har ett antal års relevant yrkeserfarenhet från tillverkning med med hög automationsnivå.

Som person drivs du av att uppnå resultat och hitta lösningar på problem, vilket kräver god analytisk förmåga. För dig är det naturligt att ta egna initiativ, bidra till ett utvecklande och lösningsorienterat förhållningssätt samt snabbt anpassa dig när något förändras.
Du behärskar svenska i tal och skrift och har god IT-kompetens.

Ditt erbjudande

Ett intressant jobb i en roll med stor teknisk bredd och variation. Företaget ligger långt fram i teknikutvecklingen och driver utvecklingsarbetet för att vara branschledande. Du får goda möjligheter att växa och utvecklas i både roll och ansvar.

Information lämnas av: Sören Holmlind, 0515 - 128 00.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Jönköpingsområdet

Ansökan önskas omgående, dock senast 8 december via www.codeq.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi levererar tjänster inom rekrytering och uthyrning och är en etablerad aktör inom ledarskaps- och organisationsutveckling. Vi har bred kompetens, men är specialister på tekniker, ingenjörer och ledare, vilket gör att våra kunder oftast är tillverkande företag och teknikföretag

Vi har kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.

Codeq grundades 2005 och ägs sedan 2021 av Huset Invest i Simonssongruppen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Ort
Mullsjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Servicetekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga