AB Munkforssågar · Publicerad 9 juli 2021

Digitaliseringsresan fortsätter och vi har många spännande utmaningar och möjligheter framför oss. Vi har en önskan om att arbeta ännu mer proaktivt och automatiserat i våra industrier, där du som IT-chef kommer vara en viktig nyckelperson för att driva detta arbete framåt.

Om tjänsten
Som IT-Chef i koncernen ansvarar du för att leverera kvalitativ IT-drift och god service för att underlätta vardagen för våra bolag och medarbetare. Du arbetar strategiskt med våra IT-frågor som berör hela koncernen samtidigt som du är verksam i det operativa arbetet som pågår varje dag. IT-avdelningen tillhandahåller stabil och flexibel infrastruktur, ansvarar för IT-miljöns utveckling, IT-säkerhet, drift, support och systemutveckling samt samordning av arbete med informationssäkerhet.

Du kommer i rollen ha det övergripande ekonomi- och personalansvaret över IT-avdelningen, som består av två kunniga och duktiga medarbetare. Vidare har du en god verksamhetsdialog med de andra cheferna i de olika bolagen för att ni tillsammans ska driva koncernens utveckling framåt.

Om dig
Vi behöver en IT-chef som vill driva vår fortsatta utveckling och som gör det möjligt att möta våra nuvarande och framtida IT-behov. Därför ser vi att du har relevant utbildning inom IT-området och arbetslivserfarenhet av att utveckla IT-verksamheter, gärna från industrin.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att ta stort eget ansvar och att leda det strategiska arbete som rör IT, digitalisering och automatisering.

Du är kommunikativ och serviceinriktad och har en förmåga att bygga professionella och långsiktiga relationer. Vi tror också att det är viktigt att du har en god förmåga att analysera, då du behöver titta på våra behov, de hinder som finns och komma fram till de lösningar som kan ta oss vidare i vår digitaliseringsresa.

Har du förutom de kvalifikationer ovan en förmåga att prata med såväl tekniker som icke-tekniker, tycker vi att du ska söka tjänsten!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AB Munkforssågar ingår i den familjeägda Munkfors industri AB- koncernen som har 315 anställda och en omsättning på cirka 530 miljoner. Våra bolags unika tillverkningsteknologi garanterar produkter med hög och jämn kvalitet som förbättrar våra kunders produktivitet. Vårt nätverk av internationella distributörer säkerställer förstklassig service och support i de 120-talet länder vi finns representerade i.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Andrea Elfman på 073 509 38 66 eller Josefine Appel på 070 340 92 06.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 augusti.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga