Andara · Publicerad 14 feb

Vi söker dig som vill jobba med ett flexibelt extrajobb som kan utföras där det bäst passar dig. Som mötesbokare på Andara kommer du att få utveckla ditt vinnarfokus genom att hitta de rätta personerna att boka in möten till Andaras kundansvariga. Vi på Andara arbetar med rekrytering och konsultuthyrning och vi erbjuder kvalificerade rekrytering-och personaluthyrningstjänster till medelstora och stora företag och organisationer i Stockholms Län.
Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram tillsvidare.
Som mötesbokare hos Andara kan du förvänta dig en flexibel tjänst där du får utlopp för din envishet och ditt resultatfokus. Din arbetsplats är den som passar dig bäst, det kan likväl vara från din bostad, universitetet eller på vårt kontor. Det viktiga är att du arbetar mot ditt mål om att boka in Andaras kundansvariga på 10-12 möten i månaden.
Du ansvarar för mötesbokningen och du kommer att ringa till företag Andara i dagsläget inte har något samarbete med. Vidare kommer du, i första hand, utgå från en lista över redan prospekterade företag som vi gärna vill inleda ett samarbete med.
Vi erbjuder dig en gedigen introduktion av erfarna kollegor så att du är väl bekant med vårt tjänsteutbud och hur vi arbetar. Självklart har du en kontaktperson på Andara som du alltid kan kontakta vid frågor. Vi förser dig med nödvändiga arbetsredskap som t ex telefon och dator.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av telefonförsäljning/mötesbokning är ett krav
  • Du tvekar inte inför att ringa kalla samtal
  • Du är självgående, drivs av resultat och tar stort ansvar för ditt arbete
  • Du har ett trevligt sätt i telefonen och kan berätta om vad vi på Andara kan hjälpa till med
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid
  • Arbetstider: Du bestämmer själv vilka tider du jobbar mellan mån-fre, 8-17.
  • Lön: Timlön
  • Placering: du utgår hemifrån när du jobbar men du kan också arbeta på vårt kontor som ligger på Järnvägsgatan 36 i Sickla (Sickla Köpcentrum)
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Svante Norin på svante.norin@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Ort
Nacka
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga