Infinity Human Resources Sweden AB · Publicerad 12 apr 2021

MediaMarkt är inne i en mycket positiv trend i Sverige med alltjämt stigande försäljning. Den viktigaste nyckeln till framgång är varuhuschefens ledarskapsförmåga, entreprenörskap och kunskap om den lokala marknadens förutsättningar.

ROLLEN
Som varuhuschef har du det övergripande ansvaret för drift och medarbetare på varuhusets avdelningar. Som ledare och entreprenör är du den som varje dag för ut MediaMarkts ledord och värderingar till personal och kunder och ansvarar för att varuhuset fortsätter vara det självklara valet i upptagningsområdet. Genom hög produktkunskap, bäst bemötande och ett inbjudande varuhus ser du till att våra kunder alltid är nöjda.

Sammanfattat ansvarar du för varuhusets drift, utveckling, budget och resultat. Du har direkt personalansvar för avdelningschefer men är indirekt ansvarig för att varje individ på varuhuset coachas, utbildas och utvecklas i linje med företagets gemensamma mål.

PROFIL
Du är en självgående, drivande, prestigelös och initiativtagande ledare som älskar att motivera och coacha dina medarbetare och du är den som spenderar mest tid av alla ute i varuhuset. Du är duktig på att kommunicera och utbilda och du har förmågan att se affärsmöjligheter. Du har mångårig erfarenhet som ledare över stora personalgrupper, gärna inom Retail, och är van att leda genom ledare. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Tillsättning omgående enligt överenskommelse! Intervjuer kommer ske löpande.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity på Tel 070-5591192 eller Mårten Näsvall på mail: marten.nasvall@infinityhr.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 maj 2021
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler jobb från Infinity Human Resources Sweden AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga