Kinnarps · Publicerad 23 nov

Vill du bidra till den fortsatta framgången hos ett bolag som står för nytänkande, kvalité, design och hållbar utveckling? Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och levererar ca 1800 arbetsplatser om dagen. För rekrytering till Kinnarps söker vi nu ytterligare säljare / projektsäljare. Är det du?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare är du ansvarig för prospektering, att boka och genomföra kundmöten samt driva kundaktiviteter mot nya och befintliga beställare. Arbetet präglas av att utveckla goda och långsiktiga relationer med hög servicenivå, där du till stor del tillbringar din tid på plats ute hos dina kunder.

Som säljare har du ett stort kontaktnät och många samarbetspartners såsom kunder, föreskrivande led och andra leverantörer. Du tillhör kundteamet kommun/landsting och skola och har tätt samarbete med inredare och anbudsavdelning vid större projekt samt säljsupport och leveransavdelningen. Du utgår från Kinnarps fina utställning med kontor i Sickla, dit du även bjuder in kunder för att åskådliggöra olika möjligheter för moderna och innovativa arbetsplatslösningar. Du har ett eget kund- och budgetansvar och tillsammans med dina kollegor skapar ni kundernas drömarbetsplatser!

Vem är du?

Vi söker dig som erfarenhet av B2B försäljning eller motsvarande, samt stark vilja att göra lönsamma affärer. Det är meriterade om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning. Har du dessutom erfarenhet från inrednings- eller möbelbranschen är det en stor fördel.

Du har god datorvana och ett strukturerat arbetssätt, där du förstår vikten av att kombinera försäljning med administration och du förväntas självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du mål- och resultatinriktad men också tillräckligt uthållig för att driva och arbeta med projekt med något längre tidsramar. Du har ett kommunikativt förhållningssätt och har lätt för att identifiera, skapa och upprätthålla långsiktiga relationer. Vidare är du förtroendeingivande och noggrann med ett starkt eget driv och trivs i en roll med många kontaktytor och kreativa kundmöten.

Om Kinnarps

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Kinnarps har 2200 anställda och driver försäljning i 40 länder.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga