Poolia Office Prodessionals · Publicerad 28 okt 2019

Är du en hjälpsam och strukturerad person som trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter? Vår kund behöver dig som är praktiskt lagd, flexibel och noggrann och kan stärka upp teamet under en föräldraledighet. Uppdraget är på heltid med placering i Nacka strand och förväntas starta i december för att pågå i ca 10 månader. Urval och intervjuer sker löpande och vi välkomnar din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som distributionsassistent kommer du att vara ett nyckelstöd till produktionsteamet samt vara bidragande till att den dagliga verksamheten flyter på. Du kommer att säkerställa att företagets tillverkade produkter blir packade och etiketterade på ett korrekt sätt och därefter säkerställa leverans. Vidare kommer du att arbeta med generella administrativa uppgifter såsom att hantera fakturor, beställning av material för verksamhetens dagliga drift. Du kommer att arbeta med dokumentationsarbete i företagets affärssystem samt delta i det kontinuerliga arbetet att förfina företagets lagerhantering och logistikprocesser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Plockning och packning av samtliga komponenter
  • Ansvar för att broschyrer och dokument finns i produktboxarna
  • Ansvara för att etiketter är korrekta innan skeppning
  • Hantera skeppning av produkt till mottagare inklusive kontakt med fraktbolag, tracking samt eventuell tullklarering.
  • Vara med i vissa produktionsmoment kopplade till kontroll av test-kiten
Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • Minst gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Goda datakunskaper i Office 365
  • Goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska
Vi söker dig som är noggrann, effektiv och gillar att arbeta i ett engagerat team med gemensamma mål. För att lyckas i rollen har du förmågan att kunna prioritera, arbeta självständigt och slutföra uppgifter enligt deadline. Viktigt är att du trivs med att ge service och att du har ett prestigelöst förhållningssätt när det kommer till problemlösning och samarbete. Du har god överblick och framförhållning, gillar att organisera och effektivisera med ett öga för detaljer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 nov 2019
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Distribution

Inga fler liknande jobb tillgängliga