SJR · Publicerad 1 okt 2021

Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom till ett långt uppdrag. Vår kund som är ett stort internationellt industriföretag erbjuder en varierad tjänst med utgångspunkt i Sickla. Uppdraget sträcker sig omgående till sista augusti 2022.

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett redovisningsteam om åtta personer och kommer ha ett nära samarbete med övriga, relevanta delar av företaget och även ha internationell kontakt. Rapportering sker till finanschefen. I rollen är det viktigt att du är självgående, driven, noggrann och social för att trivas med uppgifterna.

Arbetsuppgifter
  • Vara delaktig och driva olika projekt kopplat till redovisning och rapportering
  • Operativt arbete med bokslut och delaktig med rapportering till koncernen
  • Kontoavstämningar
  • Avstämningar och månatliga analyser
  • Administration kopplat till bankbehörigheter
  • Upprättande av deklarationer för ett/flera bolag inom koncernen
  • Delaktig i upprättande av årsredovisning, samt självständigt upprätta årsredovisningar för ett/flera bolag inom koncernen.
  • Övrigt förekommande arbete på ekonomiavdelning
  • Svara och utreda inkommande förfrågningar
Utöver detta kommer du vara delaktig i förbättringsprojekt samt diverse utredningar kopplat till redovisningen. Stöttning av redovisningsfrågor mot andra avdelningar förekommer.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en relevant utbildning i ekonomi och som har arbetat flera år med redovisning, gärna i stora internationella företag. Du har erfarenhet och kunskap om regelverk som K3 och IFRS. Vidare är du systemvan, gärna SAP eller liknande system samt har goda kunskaper i Excel. Rollen kräver att du kan kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person får du gärna vara driven och självgående samt trivas med eget ansvar. Du får saker gjorda samtidigt som du är kommunikativ, analytisk och pedagogisk. Du har lätt för att samarbeta och uppskattar teamarbete. Då rollen täcker många arbetsuppgifter krävs att du även är flexibel.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2021
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga