SJR · Publicerad 16 nov

Fastighetsanalytiker till föräldravikariat

Vi söker dig som är en erfaren fastighetsanalytiker till vår kund som är ett fastighetsbolag med kontor i Nacka. Det är ett interimsuppdrag på ca 1 år med start omgående.

Dina arbetsuppgifter:
  • Du leder arbetet med fastighetsvärderingen, internvärderingen av beståndet och projektleder externvärderingen
  • Emittering av certifikat
  • Likviditetsplanering
  • Du ansvarar för investeringsanalys, utvecklar och underhåller kalkylmodeller och utbildar organisationen
  • Kvartalsrapport och årsredovisning, svenska och engelska
  • Rapportering och analyser
  • Nyckeltalsanalyser och simuleringar
  • Benchmarking
Du har flera års erfarenhet av en liknande roll som analytiker från fastighetsbranschen. Du är serviceminded, driven av samverkan, analytisk och noggrann.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 dec
Ort
Nacka
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var