Trivec · Publicerad 11 maj 2021

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och personalansvar? Då kan tjänsten som Redovisningschef hos Trivec vara rätt tjänst för dig.

Trivec söker nu en erfaren redovisningschef för Norden som vill vara med på bolagets fortsatta expansiva resa. Som Redovisningschef är du operativ och har övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen och utveckla funktionen. Du har personalansvar för två medarbetare och rapporterar till CFO. Du har en nyckelroll i bolaget med möjligheten att fortsätta utveckla system, processer och rutiner för ekonomifunktionen. Du arbetar nära affärsverksamheten och ledningen och har ansvar för att bokslut och årsredovisning. Vidare leder och driver du utredningsfrågor inom exempelvis moms, skatt, intern kontroll och redovisningsprinciper.

Trivec är en ledande leverantör av betalningslösningar till den europeiska marknaden för restaurang, bar, hotell och café och befinner sig just nu i en spännande tillväxtresa.

Tjänsten är placerad på Trivecs svenska huvudkontor beläget i Henriksdal, 5 minuter med buss från Slussen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Övergripande ansvar för redovisningen för Norden
 • Ansvar för månads- och årsbokslut
 • Ansvar för upprättande av årsredovisning
 • Huvudkontakt mot redovisningsbyrårena i Norge och Danmark
 • Ansvar för kassaflödesprognoser samt insyn i cash pool
 • Arbeta nära och stötta Country Managers
 • Delta och bidra i olika projekt/affärsutveckling
 • Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
 • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet (intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.)
 • Övergripande ansvar för rapportering av skatter och moms
 • Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
 • Ansvara för och deltaga i olika större planerade projekt samt diverse ADHOC projekt
Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och erfarenhet från likande roll. Du har gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning, erfarenhet av process och rutinförbättringar samt erfarenhet av personalledning. Då Trivec arbetar i en internationell miljö är det viktigt med goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Som person är du kommunikativ med ett proaktivt förhållningssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är både lösningsorienterad och ansvarstagande med en positiv grundinställning. Du har förmåga att ta egna initiativ, skapa struktur och sätta processer. Du är även resultatorienterad och förstår värdet av att arbeta i team för att bäst nå gemensamma mål.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Trivec med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se, 070-842 13 77 eller Malin Skotte på malin.skotte @mpya.se 073-143 61 55. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trivec bedriver försäljning av betallösningar till den europeiska hotell och restaurangbranschen. Våra lösningar hjälper till att optimera och underlätta driften för restauranger, caféer och hotell. Trivecs lösningar inkluderar kassasystem, dryckessystem och betalningstjänster med flexibla möjligheter att integrera dessa med system för bokföring, fakturering, personal och hotell.

Trivec grundades 1998 och har idag över 7000 kunder runt om i Sverige och Europa, från små caféer och barer till större restauranger och hotellkedjor. Under de senaste åren har bolaget vuxit kraftigt både genom förvärv och organiskt och finns idag i Sverige, Norge, Danmark, Belgien, Frankrike och Nederländerna. Vårt mål är att bli den ledande europeiska spelaren för kassasystem till restauranger, barer och caféer. För mer information, gå in på www.trivec.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 juni 2021
Ort
Nacka
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga