Citynätet i Nässjö · Publicerad 1 mars

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att arbeta varierat inom projektering. Det kommer vara bland annat att ta fram bygghandlingar till underleverantörer, projektunderlag, för- och efterkalkylering. Du kommer arbeta med många kunder och olika uppgifter inom ett stabilt bolag, hur mycket du vill utvecklas bestämmer du helt själv.

Som projektör kommer du att ha ett övergripande ansvar för projektets genomförande från start till slut och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Att skapa ekonomiska kalkyler som underlag för offerter.
  • Planera för optimering och ta fram tekniska lösningar och dokumentation för uppdraget.
  • Att ta fram tydliga handlingar för underleverantörer för att skapa ett bra och lönsamt samarbete.
  • Att ta fram arbetshandlingar och gå igenom dessa med berörda tekniker och underleverantörer.
  • Att följa upp dina uppdrag och ha ansvar för budget, tidsplaner, resursplanering samt för avrapportering under projektet och vid dess slut.
  • Arbetsleda underentreprenörer och egna resurser.
Din profil

Vi ser att du som söker har en gymnasial utbildning inom teknik eller alternativt att du har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. En förutsättning för tjänsten är att du har kunskap inom projektmetodik och projektstyrning. Du har erfarenheter av entreprenad och markavtal, gärna inom något av produktområdena kabel, fiber, koppar eller transmission. Du ska ha generell branscherfarenhet samt gärna 1-2 års erfarenhet av linjenät och projektering. Det är ett krav att du har B-körkort och goda kunskaper i Microsoft Office.

Vi söker dig som är handlingskraftig och visar vilja samt engagemang. Du är duktig på arbetsstrukturering och planering samt vågar ta initiativ. För att lyckas i tjänsten är du affärsmässig och har en mycket god förmåga att bygga kontaktnät, internt likväl som externt, samt kan förstå och svara upp mot intressenters krav och önskemål. Du har en analytisk förmåga och kan se såväl helheten som detaljerna.

Tjänsten kommer att tillsättas snarast och urval kommer att ske löpande.
Vi ser gärna kvinnliga sökande och strävar efter mångfald på arbetsplatsen.
Sista ansökningsdatum är 2018-02-28. Ansök via länken nedan redan idag!
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta
Bryar Sarkan på 036 - 173332.

Vi ser fram emot att träffa dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nu söker vi en projektör för fiberbyggnation till vår kund Citynätet i Nässjö AB med start omgående. Har du ett stort intresse för fiber och vill arbeta på ett företag med stor frihet att utvecklas? Sök redan nu, urvalet sker löpande.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den 31/3 2018, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Ort
Nässjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Montico