E.ON · Publicerad 19 okt

Company description:

E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.

Job description:

Med placering i Nässjö söker E.ON Elnät Sverige AB en Projektbeställare lokalnät

Bosse Magnusson Projektbeställare E.ON Elnät

Är du vår nya kollega i Nässjö?

När jag går till jobbet på morgonen känner jag att mitt arbete är betydelsefullt och har ett större syfte. Jag får vara med och driva utvecklingen mot framtidens elnät. Vi på E.ON har ett mål för ögonen, att underlätta för våra kunders vardag.

Jag trivs mycket bra på E.ON och det är också anledningen till att jag har arbetat här i tio år. I min roll som Projektbeställare befinner jag mig i en mycket dynamisk och varierande miljö där jag ansvarar för att driva entreprenadprojekt från investeringsbeslut till färdig anläggning.

Mitt breda ansvarsområde gör att jag varje dag utmanas och vidareutvecklas då den ena dagen sällan är den andra lik. Det dagliga arbetet består i allt från att beställa entreprenader av våra ramavtalsentreprenörer, ekonomiskt ansvar, uppföljning av projekten och rådgivning i kundavtal och tillståndsfrågor till kontroll och styrning av entreprenaden och besiktningar. Därtill ges jag möjligheten att tillsammans med de övriga medarbetarna i teamet bidra till utvecklingen av vår verksamhet.

Det är en utmaning att driva entreprenadprojekt från ax till limpa. Kontaktytorna är många såväl inom E.ON som med kunder, markägare, myndigheter och entreprenörer. Jag får dagligen tillämpa mina sociala egenskaper, mitt sätt att hitta lösningar med andra människor och vidarutveckla förmågan att på ett tydligt sätt vidarförmedla kunskap till övriga intressenter. Kundnöjdhet, långsiktighet och ett helhetsresultat är mycket viktigt för vår verksamhet. Jag förväntas därför agera affärsmässigt, strukturerat och kvalitetsmedvetet. Det som gör mig stolt är att vi som arbetar på E.ON alltid sätter säkerheten i första rummet, ett arbete som vi hela tiden utvecklar och förbättrar.

Required profile:

För att lyckas i rollen och passa in i teamet behöver du ha en relevant högskoleutbildning, troligtvis inom elkraftteknik eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Vi i teamet är ett bra gäng med en solidarisk inställning där vi hjälper varandra. Vi välkomnar därför alltid nya kompetenser exempelvis tidigare erfarenheter från branschen, anläggningskunskap om elnätets utformning eller entreprenadjuridik om du har någon sådan.

Vill du bli en av oss i en organisation som driver utvecklingen mot framtidens elnät? Här får du utveckla dina förmågor och kompetenser men också utvecklas inom E.ON.

Välkommen med din ansökan!

Bosse Magnusson Projektbeställare E.ON Elnät

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef, Joakim Söderberg, +46 703 217872

För fackliga frågor, vänligen kontakta:

Sofia Gustavsson, Unionen, +46 703 066065

Johan Persson, Akademikerna, +46 706244064

Johanna Sellevi, Ledarna, +46 702 241924

Henrik Windahl, SEKO, +46 702 282533

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

What we offer:
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
E.ON Elnät levererar el till över en miljon kunder. Vårt elnät är drygt 130 000 km långt, vilket motsvarar nästan tre varv runt jorden. Vi har cirka 600 medarbetare från Malmö i söder till Sollefteå i norr. E.ON Elnät omsätter lite drygt sju miljarder kronor årligen.
+ Läs mer om företaget