Trafikverket · Publicerad 18 feb

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Trafikverket Materialservice försörjer Trafikverkets entreprenader med tekniskt godkänt material under anläggningens hela livslängd. Som logistikstöd säkrar vi försörjningen, ansvarar och samordnar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. Vi har en nationell syn på Trafikverkets totala behov och tror att en tidig dialog med våra samarbetspartners är nyckeln till framgång för alla parter.

Som lagerhanterare på Trafikverket arbetar du med lagerhantering från godsmottagning till utleverans av material. I dina arbetsuppgifter ansvarar du för lastning och lossning av material, plockning av order som ska levereras till entreprenaden, inventering av lagerartiklar i centrallager och kabelspolning. Det ingår resor för inventering av material i våra lagerställen över hela Sverige vilket kan innebära 5-10 dagsresor/eller med övernattningar i månaden enligt plan.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har en avslutad gymnasieutbildning
  • har några års erfarenhet av lagerarbete
  • har körkort för personbil
  • har truckkörkort A-B
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
Som person är du noggrann, strukturerad, initiativrik, har förmågan att arbeta självständig och är bra på att samarbeta.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-02-28

Upplysningar

Rekryterande chef Carina Norberg
0101237485

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

SACO Peter Cederbjörk
0101235459

ST Anna Kraft
0101236615

Lagerarbete Niklas Magnfält
0101237501
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Ort
Nässjö
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lager