Trafikverket · Publicerad 18 feb

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Arbetsuppgifter
Nu förstärker vi enheten Leverans på Materialservice med ytterligare en leveranssamordnare. Enheten ansvarar för uppbyggnad, lagerhantering och förvaltning av Trafikverkets samtliga lagerställen. Här ingår även transportflödet från leverantör och från våra olika lagerställen i hela Sverige till entreprenadens etablering.

Som leveranssamordnare deltar du aktivt i materielförsörjningsprocessens operativa skeden och ansvarar för taktiskt arbete för hela leveransen. Du säkrar att våra transporter håller lovade leveranstider samt att innehåll och material levereras enligt beställning.

I rollen som leveranssamordnare bidrar du med din specialistkompetens främst inom transporter och deltar aktivt i kategoriteam, logistikgrupp och andra forum. Du deltar även vid upphandlingar och uppföljningsmöten med din specialistkompetens och erfarenhet. Du leder och deltar i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete.

Arbetstiden är dagtid, schemalagd beredskap förekommer liksom resor i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som
  • har eftergymnasial utbildning inom logistik, teknik och/eller ledarskap eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års erfarenhet av arbete inom logistikområdet
  • har erfarenhet av att leda en grupp
  • har goda kunskaper inom MS Office-paketet
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har truckkörkort A-B
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du
  • har erfarenhet av utvecklingsarbete kring landsväg- och järnvägsleveranser
  • tidigare har arbetat med förändrings- och utvecklingsarbete
  • har erfarenhet av affärssystemet M3
Som person har du god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat. Du är mån om att ge professionell service genom att du är lyhörd för din omvärld och bemöter andra med respekt. Du tar initiativ och löser dina arbetsuppgifter självständigt samt drivs av resultat.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-02-28

Upplysningar

Rekryterande chef Carina Norberg
0101237485

SEKO Charlotte Olsson
0101231103

SACO Peter Cederbjörk
0101235459

ST Anna Kraft
0101236615

Lagerarbete Niklas Magnfält
0101237501
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga