Orica Sweden AB · Publicerad Idag 00:00

Till Oricas laddstation i Gyttorp söker vi nu 2 laddoperatörer till deras laddfordon. Uppdraget är på sex månader och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut - du är därför varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Huvuduppgifterna är att transportera halvfabrikat av sprängämne till kunder i Sverige och ladda sprängämnet direkt hos kunden. Det är ett varierande och fysiskt jobb där samarbetet med kunderna och kollegorna står i fokus.
Du kommer vara stationerad i Gyttorp men kan ibland även få arbeta på annan ort.

Vidare kommer tjänsten innebära att du:
  • Tillsammans med övriga operatörer kommer ansvara för tillverkning, transport och laddning av sprängämne hos Oricas kunder och råvaruhanteringen vid stationen.
  • Ansvara för service och underhåll av laddfordon.
  • Koppla salvor hos Oricas kunder.
Utbildning/erfarenhet

För att lyckas som laddoperatör ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av tung lastbil med släp, körkort C samt 3 årig gymnasial utbildning eller yrkesrelaterad erfarenhet. Som person bör du vara envis och driven. Då du kommer att arbeta i ett mindre team ser vi det som viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vidare innefattar jobbet mycket kundkontakt och således bör du även besitta en god kommunikativ förmåga.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vill vara den bästa leverantören på marknaden av de produkter och tjänster vi erbjuder. Vi är den europeiska grenen av den australiensiskt ägda Oricagruppen, ett globalt företag med 12 000 anställda över hela världen. Med affärsenheten Mining Services är Orica världsledande tillverkare av sprängämnen och tändmedel för civilt bruk. Vi är lika stolta över denna bedrift som vi är över de människor som har bidragit till framgången. De värderingar som är vår företagskultur och driver vårt sätt att arbeta är - Säkerheten främst. Alltid., Vi respekterar och värdesätter alla, Tillsammans når vi framgång, Vi agerar med integritet, Vi strävar efter världsklass.

Orica Sweden AB i Gyttorp är vår svenska legala enhet och ligger utanför Nora. Vi har totalt ca 340 medarbetare. Vi tillverkar upptändningssystem och bulksprängämnen för den civila marknaden. Våra kunder hittar du inom gruvindustrin och infrastrukturprojekt såsom. vägbyggen och tunneldrivning etc.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 okt
Ort
Nora
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Transport
Kontakt
Mejla Anna Kjellvi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga