Eltel Networks · Publicerad Igår 00:00

Om tjänsten

Är du sugen på ett arbeta utomlands, addera ett spännande projekt till din CV och samtidigt tjäna bra med pengar? Då är detta din chans! Vi rekryterar nu flera elmontörer till Eltel för ett 2 årsprojekt som rör installationer av fjärravlästa elmätare i Norge. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ersätta gamla elmätare med nya fjärravlästa elmätare. Du rör dig självständigt från kund till kund, vilket betyder att dina arbetsuppgifter även omfattar kundtjänst.

Installationsprojektet beräknas ta 2-3 år och därför hoppas vi att du är beredd att arbeta i Norge tills projektet är slutfört, detta är dock inget krav. Du bör dock vara beredd på att förbinda dig till att arbeta i Norge minst sex månader. Installationsprojektet genomförs i södra Norge och därför bör du vara beredd att flytta i jobbet under hela projektets löptid.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag inom ett internationellt framgångsrikt företag och en utmärkt chans till en framtida karriär. Lönen är mycket konkurrenskraftig och förutom grundlönen betalas bonus som fastställs enligt antalet installerade mätare. Vi arrangerar även de tillståndsutbildningar som krävs innan arbetet inleds.

Kvalifikationer

Vi söker elmontörer som har minst två års praktisk arbetserfarenhet av elinstallationer. Du kommer bra överens med olika slags människor och du har ett arbetssätt som präglas av snabbhet och noggrannhet. Du är flexibel vad gäller arbetstider och du är redo att arbeta långa arbetsdagar. Vi förutsätter flytande kunskaper i svenska eller norska och B-körkort.

Om arbetsgivaren

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Transport & Security, med verksamhet i Norden, Baltikum, Polen, Tyskland, Storbritannien och Afrika. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till större projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en lojal och växande kundbas av stora nätägare. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 9 300. Under 2014 hade Eltel en omsättning på 1 242 miljoner euro. Sedan februari 2015 är Eltel AB noterad på Nasdaq Stockholm.

Hur du ansöker

Skicka in din ansökan omedelbart då vi intervjuar sökanden löpande under ansökningstiden. Mer information om arbetet får du av Henri Planting; henri.planting@barona.fi; +358 43 824 4822. Observera att Henri endast talar engelska eller finska.

Observera att denna tjänst ENDAST kan sökas via följande länk: https://o2.barona.no/elmontorer-575968bcd3436c3850fcf48f/apply

Om Barona

Barona är ett internationellt bemannings- och rekryteringsföretag vars ambition är att utveckla och förenkla rekryteringsprocessen. Vi erbjuder våra kunder unika bemannings-, rekryterings- och HR-lösningar. Barona Sverige är en del av Barona Group som etablerades i Finland för 15 år sedan och idag finns även i Norge, Danmark, Polen, Ryssland, Estland och Spanien. 2015 skapade vår verksamhet drygt 14 000 nya jobb och omsatte 250 miljoner euro. Barona erbjuder sina konsulter arbetsmöjligheter i alla situationer i arbetslivet och du som arbetssökande når arbetsgivare runt om i hela Europa.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Norge; Oslo; elektriker; elmontörer; Eltel; arbeta utomlands;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 okt
Ort
Oslo
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Underkategori
Montör , Elektronik
Rekryteringen hanteras av
Barona Human Resource Services