Gazella AB · Publicerad 23 mars 2020

Gazella söker en erfaren CFO till ett klientbolag med huvudkontor i Oslo. Till denna tjänst letar vi efter en strategisk och affärsorienterad ledare som drivs av resultat och vill vara med och bidra till ökad försäljning och lönsamhet. Tjänsten innebär ansvar för samtliga processer inom ekonomi och IT samt ansvar för löpande utveckling och effektivisering av dessa. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor i Oslo och du kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp där du rapporterar till VD.

Klientbolaget söker främst en permanent lösning men är även öppet för att ta in en konsult under ett års tid. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning
  • Ansvara för budget- och prognosarbete samt för arbetet kring utvecklingen av affärsorienterade processer och likviditetsuppföljning.
  • Aktivt delta i ledningsgruppens arbete samt agera bollplank mot andra avdelningar i affärsrelaterade frågor med syfte att utveckla affären.
  • Framtagande av finansiell analys och information till VD, ledningsgrupp, ägare och styrelse.
  • Ansvara för och utveckla bolagets KPI-uppföljning.
  • Ansvara för IT, drift, utveckling, informationssäkerhet och förvaltning av samtliga system.
  • Coacha och utveckla medarbetare samt vara bollplank till affärsområdeschefer och övriga beslutsfattare.
Erfarenhet
Vi söker dig med minst 10-15 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i roller som redovisningschef, controllerchef och/eller CFO. Du har god ledarerfarenhet och har erfarenhet av såväl ägarledda bolag som tillväxtbolag, gärna inom energi-, bygg- eller anläggningsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagerredovisning samt har vana av att hantera stora datamängder i Excel. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska eller norska som engelska.

Personliga egenskaper
Till denna roll söker vi en trygg och erfaren ledare, som får saker och ting gjorda på ett effektivt och noggrant sätt. Du är förtroendegivande, bra på att kommunicera och är skicklig på att hantera många olika kontaktytor. Dessutom har du en förmåga att skapa en bra teamkänsla och kan verka för ett gemensamt mål. Vidare har du en förmåga att på ett lyckosamt sätt kombinera övergripande strategisk analys med affärsnära och operativt arbete.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är John Hagtorn (john.hagtorn@gazella.se).
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 maj 2020
Ort
Oslo
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga