Fitness24Seven · Publicerad 19 nov

Nu söker vi en Personlig Tränare till Fitness24Seven i Norrköping som brinner för kundmötet där du får inspirera andra!

Trivs du i en roll där du får motivera och inspirera andra? Är du licensierad PT eller är under pågående utbildning? Drivs du av att få bygga långsiktiga relationer på en av världens snabbast växande gymkedjor? Perfekt! Nu söker Fitness24Seven dig som vill jobba som Personlig Tränare på en av deras anläggningar i Norrköping. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som personlig tränare på en av Fitness24Sevens anläggningar i Norrköping kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor, bland annat genom att medlemskap inte är nödvändigt för att anlita en PT.

Som Personlig Tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål. Här får du möjligheten till att bygga upp din egna kundbas för att kunna utveckla långsiktiga relationer.

Fitness24Seven vill att du ska få de bästa förutsättningarna som Personlig Tränare. Därför får du tillgång till regelbunden kompetensutveckling och coaching inom b.la. försäljning, funktionsanalys och träning. För att du även ska få träffa så många potentiella kunder som möjligt anordnas det regelbundna PT-kvällar där du har möjlighet att marknadsföra både dig själv som PT och de tjänster som Fitness24Seven erbjuder.

Du erbjuds en marknadsmässig lön som är tim- och bonusbaserad. Detta gör att du själv kan påverka din lön! Det finns även möjlighet till en garantilön efter 12 månaders anställning.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Personlig Tränare i Norrköping kommer du att:
  • ansvara för dina egna kunder och tillsammans lägga upp träningen
  • coacha och inspirera dina kunder till att nå sina mål
  • hitta nya kunder och utveckla befintliga relationer
  • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
  • jobba aktivt med merförsäljning
Du planerar själv ditt arbete dagligen och veckovis, så att du hinner med både dina kunder och administrativt arbete.

Rollen innebär i korthet

Detta är en tjänst där du antingen kan jobba deltid eller heltid. Då det endast brukar finnas 2-3 st personliga tränare på en anläggning har du med rätt motivation god chans att skapa en stabil kundbas. För att du ska få de ultimata förutsättningarna i rollen som PT kommer du att få praktiska verktyg såsom Exorlive (för professionell programkonstruktion och träningsplanering) och DietistNet.

Du kommer att jobba främst att jobba på anläggningen Ljura i Norrköping, men det finns även möjlighet att jobba på anläggningen Norrköping Domino

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:
  • har en eftergymnasial och relevant utbildning som berättigar till licens och/eller certifikat för personlig träning som är utfärdad av en branschorganisation eller nationellt förbund. Din utbildning ska ha en bred vetenskaplig förankring och omfattande täcka områden så som anatomi, fysiologi, träningslära, näringslära och coachning. En sådan utbildning finner du hos ex. The Academy, SAFE, Ylab, PT School, Axelssons eller motsvarande. EHFA-godkänd utbildning är önskvärt.
  • har ett intresse för träning och hälsa
  • tycker om att bygga relationer med nya och befintliga kunder
  • är ansvarstagande och trivs att arbeta självständigt
Har du tidigare arbetat som personlig tränare, instruktör och/eller tränare inom idrottsklubb/förening är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska eller engelska flytande i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till jobbsökares framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Alla våra lediga jobb: https://www.tng.se/lediga-jobb
+ Läs mer om företaget