Fyhrs Tryckluft-Service · Publicerad 6 okt

Arbetsbeskrivning
AB Fyhrs Tryckluft Service ansvarar för försäljning och service av Atlas Copco stationära/transportabla kompressorer och tryckluftslösningar till kunder inom Östergötland/Södermanland. Våra kunder finns bl.a. inom pappers- och massa industri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med effektivt utnyttjande av sin tryckluftanläggning som ger högre lönsamhet och mindre miljöpåverkan. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Läs mer på www.fyhrs.se

Nu söker AB Fyhrs Tryckluft Service en Servicetekniker till Östergötland. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll av tryckluftskompressorer, akuta reparationer och renoveringar.
Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder. Som Servicetekniker ingår du i ett geografiskt utspritt team med tekniker i området och rapporterar till din Servicechef. Du utgår hemifrån och du sköter själv Planering, reservdelsbeställning, orderregistrering, tidrapportering, fortbildning via e-learnings och web-konferanser och hämtar mycket instruktioner och information via din bärbara dator.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Servicetekniker med ett mycket brett arbetsområde. Arbetet omfattar service av små standardkompressorer lämpliga för mindre verkstäder men också specialbyggda kompressorer avsedda för stålverk och pappersbruk. Vi utför där även service av tryckluftstorkar och annan luftbehandlingsutrustning.

Kandidatprofil
Din profil

Du är en erfaren mångkunnig tekniker, med erfarenhet från mekanik, hydraulik, och även elektroniskt servicearbete och felsökning på maskiner. Ett extra plus om du arbetat som servicetekniker ute hos kund och är van vid den självständighet som detta kräver. Erfarenhet av konfiguration och optimering av elektroniska styrsystem, felsökning av elsystem och arbete på distans är meriterande. Kylcertifikat, BE körkort och erfarenhet av skyddsombudsarbete är också värdefulla meriter.

Grundläggande kvalifikationer:
- Gymnasieutbildning inom något av områdena mekanik, el, elektronik, VVS, fordonsteknik eller motsvarande.

- Körkort, lägst B

- Omfattande datorvana

- Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper
Du är en problemlösare, som tycker om att ha ordning och reda och du är öppen för förändringar inom organisation och produktflora. Eftersom vi är en serviceorganisation med många interna och externa kontakter krävs ett kundorienterat uppträdande och mycket god social förmåga. Verksamheten bygger på medarbetare som kan förvalta förtroende, befogenheter, ta stort eget ansvar och kan ta hand om nya situationer på ett sätt som ger fördelar för kunderna och företaget.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 15 Dec 2017. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Torbjörn
Fyhr tel. 0708/837215 / torbjorn@fyhrs.se

Välkommen med din ansökan!


Sökord: servicetekniker, tekniker, mekanik, hydraulik, elektronik, fordonsteknik, kompressor
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik

Inga fler jobb från Fyhrs Tryckluft-Service tillgängliga