Gladsheim Fastigheter · Publicerad Igår 07:29

Gladsheim Fastigheter grundades 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Gladsheim kommer från den fornnordiska mytologin och betyder "ljust hem" vilket illustrerar bolagets ambition att tillhandahålla trivsamma lägenheter för sina hyresgäster.

Bolaget arbetar för en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande. Idag har bolaget fastigheter i Norrköping, Eskilstuna, Arboga, Kungsör, Karlskoga, Skövde, Tibro, Skara och Töreboda.
Fastighetsbeståndet består i dagsläget av drygt 1500 lägenheter med ett totalt värde om 1,5 miljarder kronor. Ambitionen är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar och aktiv förvaltning. I och med att fastighetsbeståndet växer behöver företaget rekrytera snickare till bolagets egna byggbolag Idavallen Byggnads.

Som snickare på Gladsheim arbetare du med lägenhetsrenoveringar inom fastighetsbeståndet. Det är ett självständigt arbete och man bör vara beredd att arbeta och resa till fastigheterna i regionen vilken gör att vi ser helst att du utgår ifrån kontoret i Norrköping när du inte arbetar ute i fastigheterna.

Din profil
Vi söker dig med relevant utbildning som snickare och/eller motsvarande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Du förstår svenska obehindrat och ska inte vara främmande för enklare administrativa arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav.

Företaget kännetecknas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda. Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa så är detta rätt arbetsplats för dig.

Intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Kontakta Linda Hempel Gustafson på 0760-173800 eller skicka ditt CV direkt till cv@puresearch.se. Märk ansökan med Snickare Norrköping
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Pure are experts in search and recruitment. We find the next leaders for businesses across the globe. By specialising, we identify, engage, attract and introduce talent, placing exceptional people in remarkable roles.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare

Inga fler jobb från Gladsheim Fastigheter tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga