Greenstep Oy · Publicerad 28 okt 2020

Vi söker Ekonomi- och redovisningskonsulter till vårt växande team i Greenstep Sverige. Följ med på vår intressanta resa!
Ditt arbete som Ekonomi- och redovisningskonsult är mångsidigt och består av olika uppgifter gällande dina kunders ekonomiförvaltning så som verksamhetsanalyser, redovisning, upprättande av period och årsbokslut, bokslut samt beskattningsfrågor. En viktig del av ditt arbete är kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden. Vi erbjuder ett arbete där du har möjlighet att använda just dina styrkor och bredda och utveckla din yrkeskunskap förutom i svenska kunduppdrag även på den internationella marknaden. Vårt huvudkontor ligger i centrala Norrköping och vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö i våra fina nya lokaler.

Vad förväntar vi oss av dig?
  • Du har en adekvat utbildning, är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande
  • Du har minst 4 års erfarenhet av mångsidigt redovisningsarbete
  • Tidigare konsulterfarenhet är en merit
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta period- & årsbokslut samt upprättande av årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer
  • Arbetet förutsätter flytande skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska
Som person är du social, nyfiken och engagerad samt trivs i en öppen arbetsgemenskap där alla hjälps åt och stöttar varandra. Du vill aktivt utveckla din kunskap och din yrkesroll. Du lär dig snabbt nya ekonomisystem och du har tidigare erfarenhet av olika system. Erfarenhet av system som NetSuite- och/eller Fortnox, Monitor, Capego samt Wolters Kluwer skatt ses om en merit.

Vad erbjuder vi dig?
Förutom mångsidiga och utmanande arbetsuppgifter samt en härlig arbetsgemenskap, förser vi dig med effektiva verktyg, en konkurrenskraftig lön, flexibel arbetstid, möjlighet till att delvis arbeta på distans och goda personalförmåner. Och förstås erbjuder vi ett fantastiskt tillfälle att arbeta tillsammans med de mest kunniga och inspirerande specialisterna och ta del av varierande kunduppdrag. Du har även en unik möjlighet att vara med och utveckla vår verksamhet genom att bidra till utvecklingen med din kompetens, erfarenheter och idéer.

Varför Greenstep?
Greenstep samarbetar med nuvarande och nya kunder i Sverige. Greensteps verksamhet i Sverige består av ett team på över 20 personer och vi söker just nu en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av vårt fantastiska team. Målsättningen är att fortsätta vår starka tillväxt även framöver med samma kvalité i våra tjänster. Vårt huvudkontor i Sverige är placerat i Norrköping, men vi har också ett team i Stockholm.

Greenstep OY är grundat 2010 och är en expertorganisation med över 370 medarbetare inom redovisning, löneadministration samt tjänster inom CFO, HR och skatte- och affärsjuridik. Vi utför vårt specialistarbete utgående från en gemensam värdegrund, vars kärna är en vilja att betjäna kunderna med kvalité och anpassat enligt deras behov. Vi är också starkt med i teknologiutvecklingen genom digitalisering och analys. Genom att lyssna på våra kunder och vår personal lyckas vi skapa en öppen arbetsmiljö som erbjuder värdefulla lösningar till våra kunder och utvecklar nya processer som gynnar verksamheten.

Greensteps verksamhet i Sverige ger oss ökade möjligheter att samarbeta med våra kunder runt om i Norden. I Finland har vi nio kontor runtom i landet och Greenstep är även närvarande i Baltikum genom sitt lokala kontor i Tallinn, Estland. I övriga länder betjänar Greenstep sina kunder genom MSI Global Alliance. En betydande del av våra kunder har kommit till oss genom rekommendationer.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!
Följ med oss på vår spännande resa! Skicka gärna din ansökan snarast men senast 27.11.2020. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför hoppas vi på att få din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
+ Halu asiakkaan ilahduttamiseen

+ Tahto uusiutua ja kehittää osaamista

+ Into saada aikaan ja yhdessä onnistuminen

+ Rehellisyys ja toisten ihmisten arvostaminen

+ Önskan att glädja kunden

+ Vilja att förnya och utveckla kompetensen

+ Passion att åstadkomma och lyckas tillsammans

+ Ärlighet och respekt för andra människor
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga