Rusta · Publicerad 14 feb

Rustas centrallager i Norrköping är en modern arbetsplats med ergonomi och arbetsglädje i fokus. Idag jobbar drygt 250 medarbetare här. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker därför ett stort antal nya engagerade medarbetare!

Din Roll
När du jobbar som lagermedarbetare på Rusta kommer du bland annat jobba med:

  • orderplock med hjälp av Voice Pick, inlastning, utlastning, lagervård och kvalitetsuppgifter
  • godsmottagning - kontroll och inräkning av inkommande gods, lossning av bilar
  • miljögruppen - lastning och lossning av bilar, hantering av städmaskin, sortering av pall, tömning av miljöcontainer
  • logistikhantering inklusive inventeringar enligt Rustas rutiner
  • service - infackning, omflytt och helpallsplock
  • söka information och kunskap som stärker och utvecklar dig i din yrkes- och arbetsroll

För oss är det av yttersta vikt att Rusta DC Norrköping är en säker arbetsplats. Som en del av det arbetet genomför vi slumpmässiga alkohol - drogtester på arbetsplatsen.

Din profil:
Vi söker dig som:

  • har gymnasiekompetens eller motsvarande erfarenhet
  • helst truckkort A
  • är en glad person som gillar att ta ansvar
  • Meriterande om du har körkort B, erfarenhet från lagerverksamhet och Voice Pick.

Olikheter skapar möjligheter och mångfald är en tillgång för oss. Det är en förutsättning för vår fortsatta utveckling. I och med det ser vi gärna kvinnliga sökanden i denna rekrytering.

För att trivas hos oss ser vi att du klarar av snabb kommunikation och tycker om att utmana dig själv. Du tycker om att samarbeta och bidra till en god stämning bland kollegor. Vidare kan arbetet på lagret vara tungt och innebära en del repetitiva arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är bra på att hålla deadlines och att du själv tar ansvar för att leverera enligt våra dagliga mål.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som ledstjärna i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med våra värderingar.

Ansökan
Låter det här som en tjänst för dig? Vad roligt!

Ansökan sker i 2 steg.

Steg 1.
Klicka på länken nedan och fyll i din mejladress. Du får sedan ett länk skickad till din mejl, klicka på länken och följ instruktionerna för att genomföra personlighetstestet. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet och ser till att alla sökande bedöms på rätt sätt. Testet tar ca. 15 minuter att fylla i.

https://my.assessio.com/rusta-ab-lagermedarbetare-till-rusta---mint-201902

Steg 2.
Registrera ditt CV och personliga brev genom att klicka nedan på ''Ansök Här''

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager