Tage Rejmes Lastvagnar AB · Publicerad 21 dec

Arbetsglädje Vi vill att du ska älska ditt jobb och ta en aktiv del i vår framtid. Därför jobbar vi hårt för att skapa en inspirerande kultur. En kultur där du får utveckla din kompetens, kunskap och kreativitet. För när det går bra för dig går det bra för oss. Vill du vara med och bidra med dina kunskaper och ditt engagemang?

Vad kan Rejmes Lastvagnar erbjuda dig?

Som lastbilsmekaniker på Rejmes lastvagnar kommer du att arbeta med den moderna tekniken i dagens lastbilar med tillgång till både specialverktyg och moderna programmeringsverktyg.
Du kommer få tillgång till Volvos gedigna utbildningsportal och ständigt ges möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker.

Vi på Rejmes Lastvagnar sätter stort värde i din kompetensutveckling och vi ser gärna att du tar egna initiativ och visar prov på nytänkande och teamkänsla.

Din profil

Då våra kunder i nästan uteslutande fall är företag som behöver ha sina fordon på vägarna och i produktion är det viktigt att vi arbetar snabbt och effektivt med en känsla för hög service och kundvård där vi sätter kundens behov i första hand.

Jobbet som lastbilsmekaniker är ofta otroligt varierande och ställer höga krav på teknisk kompetens. Arbetsdagen kan innehålla allt ifrån kopplingsbyte till avancerad digital felsökning.

Vi ställer inga krav på mångårig arbetslivserfarenhet men ser det som en självklarhet att du är driven och hungrig i ditt yrkesutövande.
För att du ska trivas hos oss ser vi gärna att du känner igen dig i några av följande påstående:
  • är utbildad mekaniker eller har motsvarande erfarenhet inom yrkesområde
  • har lätt att samarbeta i team och god förmåga att planera och organisera ditt arbete
  • har framåtanda med inriktning på goda resultat och långsiktiga kundrelationer
  • kan arbeta självständigt och i grupp samt ha direktkontakt med kunder
  • behärskar svenska i tal och skrift
  • har körkort B (krav) och C, D samt E är en merit
  • specialisterfarenhet som t.ex.: skadereparationer, hydraulik, kylteknik, däckhantering...
Ring eller maila in din ansökan till owe.eriksson@rejmes.se eller 011-21 92 90

Urval sker löpande.

För mer information kontakta platschef Owe Eriksson på telefon eller mail

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.
Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 320 miljoner kronor
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Tage Rejmes Lastvagnar AB tillgängliga