Tage Rejmes i Norrköping Bil AB · Publicerad 12 feb 2020

Har du ett stort IT-intresse och har fokus på modern teknik? Har du ambitioner att utvecklas och leda en IT-avdelning? Då är du den vi söker!

Vad kan vi erbjuda dig?
På Rejmes blir du en viktig del i vår organisation, där du kommer få en varierande och spännande vardag. Du blir en del av ett företag som är bland de största inom bilhandeln i Sverige. Vi strävar ständigt för att utvecklas och då mycket genom att göra vår personal bättre.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara och leda ett team på tre personer, jobba med verksamhetsdriven IT, vilket i praktiken innebär att du får använda mycket av din innovativa förmåga för att lyckas.

Du har också systemansvar där utveckling oftast sker genom externa parter. Detta innebär att du löpande kommer att prioritera systemdrift, behovsfångst, äga den tekniska "road-mapen" samt agera kravställare gentemot leverantörer.

Tjänsten innebär en del resande mellan våra 15 orter där verksamhet bedrivs.

Vem är du?
Som person är du engagerad, tålmodig och kundfokuserad. Du bör vara en teknisk problemlösare men även trivas i en support- och driftsfunktion. Du har rätt inställning och vill inte bara lösa tekniska problem utan även att, på ett pedagogiskt sätt återkoppla samt ge förändringsförslag.

Du har minst 5 års erfarenhet av IT-plattformar som baseras på Microsoft Windows, Office365. Du är erfaren inom Active Directory, Citrix XenApp/XenDesktop och Microsoft SCCM.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • NetApp Storage
  • XenServer (servervirtualisering)
  • XenClient (klientvirtualisering)
  • Microsoft SQL server
  • Microsoft Azure
Välkommen med din ansökan!
Tjänsten är placerad på Rejmes huvudkontor i Norrköping. Här får du bl.a. arbeta med Volvo - Sveriges starkaste varumärke.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.sesenast den 9 mars. Märk din ansökan med "It-arkitekt". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Gunnar Sanderup gunnar.sanderup@rejmes.se, 011-21 91 11 eller Erik Malm, erik.malm@rejmes.se, 011-21 91 77.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Koncernen Tage Rejmes Bil ABgrundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 25 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,2 miljarder kronor och har 700 medarbetare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga