Vallacom · Publicerad 29 juni 2021

Har du några års arbetslivserfarenhet som säkerhetstekniker? Vill du fortsätta din karriär hos ett företag som värnar om sin personal och erbjuder goda förutsättningar för ett långsiktigt lärande? Sök tjänsten idag, vi arbetar löpande med urvalen!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Vallacoms räkning säkerhetstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vallacom. Kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

I arbetet som säkerhetstekniker hos Vallacom kommer du att få fortsätta utveckla dina erfarenheter inom branschen. Du kommer att lösa tekniska problem med hög servicekänsla. Företaget arbetar med bland annat RCO, Assa ARX och SPC, det är en fördel om du har jobbat med någon av dessa tidigare. Vallacom erbjuder vidare attraktiva förmåner som möjlighet till företagsbil, utbildningar genom Instalcoskolan och ett spännande arbete med de senaste teknikerna. Företaget värnar om sin personal och tar därför gärna fram en utvecklingsplan för dig att kunna växa och avancera inom företaget.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med olika säkerhetstekniker inom brand- och inbrottslarm, passersystem och CCTV. Företaget är certifierat hos SBSC för Brand, Inbrott och CCTV.
  • Installation av säkerhetsanläggningar
  • Driftsättning och avprovning
  • Löpande underhåll och servicearbete
Vi söker dig som

Har passion för rollen som säkerhetstekniker och besitter god teknisk förståelse. För att trivas hos Vallacom behöver du vara en engagerad lagspelare som tar stort ansvar för ditt arbete. Vi tror även att du är tekniskt intresserad och vill utvecklas inom området. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad för att ge Vallacoms kunder en så god upplevelse som möjligt.

START: Efter semester
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Östergötland
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

I Juni 2015 gick Vallacom med i installationskoncernen Instalco, som idag verkar inom de nordiska länderna. Idag består Vallacom av ca 75 medarbetare, företaget erbjuder en helhetslösning till kunder inom våra verksamhetsområden. Vallacom erbjuder kommunikationslösningar inom elinstallationer, kabel-TV, fiber, data/nätverksinstallationer, solcellsinstallationer, laddteknik, energibesparingsåtgärder och säkerhetslösningar som brand, inbrott, passeranläggningar och CCTV. Vallacom är etablerade både i Linköping och Norrköping.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga