Vallacom · Publicerad 28 juni 2021

Vill du fortsätta din karriär som elektriker hos ett företag som värnar om sin personal och erbjuder goda förutsättningar för ett långsiktigt lärande? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urvalen!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Vallacoms räkning en elektriker till Norrköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vallacom. Kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

I arbetet som elektriker hos Vallacom kommer du att få fortsätta utveckla dina erfarenheter inom branschen. Du kommer bland annat att arbeta med installation och driftsättning av anläggningar och mindre projekt som gör skillnad för miljön. Vi tror att du kan ta oss till nästa nivå inom dina kompetensområden inom belysningsstyrning och programmering av våra kunders anläggningar. Då arbetet sker både självständigt och i team behöver du vara ansvarstagande och ha en god samarbetsförmåga.

Vallacom erbjuder attraktiva förmåner som utbildningar genom Instalcoskolan, nätverkande och ett spännande arbete med nya tekniker. Företaget värnar om sin personal och goda möjligheter finns att växa inom företaget.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet som elektriker och är van vid att ha kundkontakt. Du arbetar framgångsfullt både självständigt och i team. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med mindre projekt. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad för att ge Vallacoms kunder en så god upplevelse som möjligt.

Krav:
  • Körkort lägst B
  • Behörig elektriker ECY
  • 5 års arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du kan programmera Dali och KNX.

START: Efter semestern
OMFATTNING: Rekrytering, Heltid
STAD: Norrköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Felicia Engvall

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

I Juni 2015 gick Vallacom med i installationskoncernen Instalco, som idag verkar inom de nordiska länderna. Idag består Vallacom av ca 75 medarbetare, företaget erbjuder en helhetslösning till kunder inom våra verksamhetsområden. Vallacom erbjuder kommunikationslösningar inom elinstallationer, kabel-TV, fiber, data/nätverksinstallationer, solcellsinstallationer, laddteknik, energibesparingsåtgärder och säkerhetslösningar som brand, inbrott, passeranläggningar och CCTV. Vallacom är etablerade både i Linköping och Norrköping.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga