Nordbutiker i Sverige AB · Publicerad 30 nov 2020

Inköpschef till nordiskt tillväxtbolag inom e-handel med placering i Norrtälje.

Är du en affärsorienterad, strukturerad och erfaren inköpare med stort tekniskt intresse och är bra på att bygga långsiktiga relationer? Bra! Då kan du vara den inköpschef vi söker till Nordbutiker i Sverige AB. Hos Nordbutiker får du en central roll i företaget med stor möjlighet att påverka produktutvecklingen i ett expansivt, lönsamt företag med en platt organisation och starka ägare. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Nordbutiker arbetar vi med ett spännande sortiment som ligger helt rätt i tiden, nämligen personliga elfordon. Här får du verka inom en framåtlutad organisation med högt i tak. Som inköpschef får du goda möjligheter att påverka både din och företagets utveckling genom att ha en framträdande roll inom utvecklingen av ett konkurrenskraftig produktsortiment. Några gånger per år besöker du internationella produktmässor i Asien och Europa för att söka efter nya produkter och bygga långsiktiga relationer med leverantörer.

Företagets värdeord är Hjärta, Driv, Proffsighet och Enkelhet.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Planera, leda och samordna inköpsverksamheten
  • Kvalitetssäkra inköpsorganisationens arbete samt rekrytera vid behov
  • Vara med i framtagandet och förvaltning av inköpsbudget
  • Konkurrent- och omvärldsanalys avseende företagets produktsortiment
  • Ansvara för sourcing, prognoser och löpande inköp av produkter och inventarier
  • I samråd med produktspecialister och VD vara delaktig inom produktutveckling
  • Category management - säkerställa att produktmixen är konkurrenskraftig
  • Förhandla med leverantörer samt logistikbolag
  • Identifiera och upphandla nya leverantörer samt konsolidering av leverantörer för ökad lönsamhet
  • Vidareutveckla företagets processer inom inköp
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du har personalansvar för en inköpsassistent och två produktspecialister. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant akademisk utbildning inom t ex ekonomi eller inköp samt flera års erfarenhet av inköpsarbete, både operativt och strategiskt, gärna inom detaljhandel. Tidigare personalansvar är meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av att arbeta i ett tillväxtbolag samt att ha arbetat med egna varumärken. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt mycket goda kunskaper i Excel.

Som person är du prestigelös och drivs av att göra lönsamma affärer. Du är strukturerad, nätverkande, analytisk samt har ett stort tekniskt intresse.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga