Landstinget Sörmland · Publicerad 10 sept

Ortopediska kliniken, Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!


Om oss
På den ortopediska avdelningen vårdas patienter med akuta och kroniska problem i rörelseapparaten, innefattande både akut och planerad) vård. Avdelningen arbetar utifrån konceptet med personcentrerad vård och har ett nära samarbete med ortopedmottagningen. Vi bedriver för- och eftervård till den planerade ortopediska operationsverksamheten, främst höft- och knäplastiker.

Du får en individuellt anpassad introduktionsperiod innefattande bland annat hospitering på klinikens olika enheter, kompetenshöjande utbildning gällande ortopedisk vård samt regelbundna diskussionstillfällen, utifrån en teoretisk referensram, tillsammans med din mentor.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av avdelningsarbete för en sjuksköterska samt medicintekniska uppgifter relevanta för ortopedisk vård. Beroende på var ditt intresse ligger kommer vi, tillsammans med dig försöka hitta det utvecklingsarbete som du brinner för. Du arbetar i team med hög kompetens vilka består av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kuratorer.

Din kompetens
Legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet av ortopedisk vård.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har intresse, engagemang och motivation att arbeta och utveckla arbetet kring patientvård. De personliga egenskaper vi efterfrågar är: Strukturerad, flexibel, samarbetsförmåga och personlig mognad.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Finns möjlighet att jobba dag, kväll och natt eller endast natt, helgtjänstgöring ingår.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Lena Hamnstedt, 0155-24 50 38.
HR-specialist Robin Hellström, 0155-24 53 63.
Rekryteringsspecialist Catrin Dagander, 072-143 14 12 catrin.dagander@dll.se
Facklig representant för Vårdförbundet och övriga företrädare söks via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på ortopediska avdelningen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-10-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Landstinget Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Landstinget Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga