Region Sörmland · Publicerad 3 mars 2020

Endoskopimottagningen Nyköpings lasarett

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Kliniken för kirurgi och urologi på Nyköpings lasarett består av en kirurgisk vårdavdelning, behandlingsavdelning, endoskopimottagning samt kirurg- och urologmottagning. På kliniken arbetar ca 140 medarbetare, en verksamhetschef, tre vårdenhetschefer, en enhetschef, klinikadministratör och en vårdutvecklare.

Till kliniken för kirurgi och urologi på Nyköpings lasarett tillhör endoskopimottagningen. På endoskopimottagningen utför vi ca 3700 undersökningar varje år. Verksamheten har ansvar att utföra gastroskopier och koloskopier på kirurg- och medicinpatienter i såväl sluten som öppen vård. Undersökningsresultatet ligger till grund för en specialistbedömning med diagnostik och behandling av gastroenterologiska sjukdomar, exempelvis esofagit, ulcus/helikobakter, celiaki, gastrointestinal blödning, inflammatorisk tarmsjukdom, polyper och tumörer.

Dina arbetsuppgifter

Som endoskoperande sjuksköterska kommer dina primära arbetsuppgifter att vara att utföra gastroskopier och koloskopier, journalföring uppföljning av PAD-svar. Vi ser gärna att du deltar i arbetet med att vidareutveckla den endoskopiska verksamheten.

På endoskopimottagningen finns nu en endoskoperande sjuksköterska som du kommer att ha ett nära samarbete med, hon kommer att vara din handledare när du påbörjar din anställning eller när du genomgår din utbildning. Under din utbildning kommer du att arbeta som sjuksköterska på endoskopimottagningen till viss del samtidigt som du går parallellt med din handledare för att få den praktiska övning som behövs för att du ska nå ditt mål.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad endoskoperandesjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska och är kreativ, positiv och handlingskraftig. Har god samarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet bedöms vara viktiga personligegenskaper för arbetet. Vi uppskattar även att du har ett positivt arbetssätt med utpräglad team- och servicekänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsform

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Vårdenhetschef Endoskopimottagningen kliniken för kirurgi och urologi Victoria Bravén, 0155-22 22 14.
Endoskoperandesjuksköterska Maria Pettersson, 0155-24 70 60.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på endoskopimottagningen Nyköpings lasarett!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-03-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Region Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Region Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga