Preem AB · Publicerad 13 feb

Bli din egen, med hjälp av oss

Vill du bli din egen chef med egen anställd personal och få fullt ansvar för försäljning och lönsamhet? Du blir samtidigt en del av Preems butikskoncept och har fullt stöd av oss i din nya roll som Preem Partner och egen företagare. Med nära kontakt och personliga möten kommer du att få stark uppbackning när det gäller marknadsföring, administration, sortiment, kategoristyrning, butiksmiljö samt utbildning.

Just nu söker vi efter dig som vill bli Preem Partner på vår Preemstation som ligger på Hamrångevägen i Ockelbo.

Är du vår Preem Partner i Ockelbo?

Som Preem Partner ska du trivas i en utåtriktad roll, där service och nöjda kunder är viktiga ledord. Med erfarenhet från bensinbolag, detaljhandel eller annan närliggande verksamhet har du dessutom redan insikten att det behövs både kunskap, lagarbete och kundvård för att bli framgångsrik.

Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-13601) senast den 3e mars. Eventuella frågor besvaras av Ulf Hillstedt på Mercuri Urval, telefon 0725-547242 eller epostadress ulf.hillstedt@mercuriurval.com.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK. Besök gärna www.preem.se för mer information om företaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 mars
Ort
Ockelbo
Anställning
Franchise
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga