Montico · Publicerad 27 sept

Arbetsbeskrivning

Tillverkningen sker mestadels mot order.
Du skall ställa, kompensera, mäta, och kontrollera detaljerna.
Dagtidsarbete men skiftarbete kan förekomma.

Din profil

God erfarenhet inom yrket som CNC-operatör inom fräsning.
Vi letar efter dig som har arbetat i fleropmaskiner med Fanuc eller Heidenhain som styrspråk. Det är meriterande om du kan ställa, rigga, mäta och göra program efter ritning.

Dina egenskaper
Som person måste du vara flexibel och prestigelös. Du måste vara lättlärd, ansvarstagande, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.
Du måste ha viljan att utvecklas och lära dig nya saker samt ha viljan att lära ut till andra mindre erfarna CNC-operatörer
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truck- och traverskort är meriterande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning söker vi nu CNC-operatör med minst ett års erfarenhet av horisontella och vertikala fräsar och fleropmaskiner. Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till vår kund i Ödeshög.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget