ScanBox Thermo Products AB · Publicerad 3 maj 2021

Vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa! Hos oss får du goda möjligheter att förfina och bredda dina redovisningskunskaper och succesivt ta dig an mer ansvar i takt med att vi som bolag växer.

ScanBox Thermo Products AB utvecklar, tillverkar och säljer produkter för mattransport. Från vår anläggning i Olofström levererar vi våra mattransportboxar till kunder runt om i hela världen - våra kunder utgörs av allt från lokala skolkök till exklusiva hotell och kasinon världen över.

Din roll
ScanBox har under flera år haft en positiv tillväxt och vi söker nu en Redovisningsekonom som kan avlasta vår Ekonomichef och hantera vår löpande redovisning/bokföring. Som vår nya Redovisningsekonom fyller du en viktig roll i bolaget. Ansvar och vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Månads- och årsbokslut
  • Löpande redovisning så som exempelvis hantering av leverantörsfakturor, kundfakturering, förbereda betalningsförslag, avstämningar (in- och utbetalning) m.m.
  • Krav- och kredithantering
  • Skatt- och momsredovisning
  • Supportera/besvara kunder, leverantörer och kolleger i ekonomirelaterade frågor
  • Behjälplig i löne- och personalrelaterade frågor samt rapportering till intressenter och myndigheter
Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter är vår förhoppning är att du utifrån din kompetens driver och deltar i förbättrings- och förändringsarbete relaterat redovisning. Du rapporterar direkt till-, och arbetar i nära samaberbete med Ekonomichef som även stöttar dig i det operativa arbetet, exempelvis i bokslutsarbetet. Du har stora interna och externa kontaktytor då du i din roll supporterar såväl VD, produktion, logistik och säljare samt även kunder, agenter och samarbetspartners med ekonomirelaterade frågor, rapporter och underlag.

Vem är du?
Vi söker dig som har hunnit ett par-tre år in på din ekonomi-/redovisningskarriär och känner att du är redo att ta dig an nya utmaningar. Du är orädd, framåtlutad och proaktiv. Vi vill att du kommer in med en vilja att utvecklas personligen och professionellt så att du är redo för att ta dig an nya ansvar och arbetsuppgifter i takt med att vårt bolag och vår ekonomiavdelning växer. Du, liksom dina blivande kolleger, har en prestigelös och ansvarstagande inställning till arbetet och du bidrar till kontorets redan trivsamma och familjära stämning. Du väl medveten om vikten av hög service, kontroll och god struktur när det kommer till redovisning och du är en mästare på att hålla deadlines.

Kvalifikationer:
  • Utbildad ekonom med inriktning mot redovisning
  • 2-3 års erfarenhet av löpande redovisning
  • Mycket goda kunskaper i Ms Exce
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du tidigare arbetat med redovisning i tillverkande företag alternativ på redovisnings-/revisionsbyrå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Monitor.

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2021-05-23 men urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se

Om ScanBox Thermo Products AB
ScanBox grundades med affärsidén att möta det professionella kökets behov av lösningar för förvaring och transport av varm och kall mat. Genom ett flexibelt produktionssätt kan vi leverera ändamålsenliga och kostnadseffektiva lösningar för distribution av måltider från storkök och catering. ScanBox är en partner som älskar mat och är passionerat fokuserad på att skapa optimala lösningar för varje kund och arbetsplats. Fokus ligger på att underlätta kundens arbetsdag och ge deras matgästers bästa möjliga upplevelse, oavsett om produkterna används på en Michelin-krog, hotell, äldreboende eller i en skolmatsal. Kvalitet, säkerhet och kundernas behov är högsta prioritet hos Scanbox, Bringing your food with care! Idag finns ScanBox produkter över hela världen och de fortsätter att utveckla sina koncept och metoder med omsorg om kunder och miljö. Titta gärna in på vår hemsida för mer information om oss och våra produkter!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga