Evry · Publicerad 15 jan

Är du i början på din karriär och älskar administration? Är du administratören som även har ett brinnande intresse för IT? Då är detta tjänsten för dig!

Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under 6 månader- med god chans till förlängning och/eller övertag. Sök redan idag - urval sker löpande.

Arbetsuppgifter

På Evry kommer du att arbeta med ett härligt gäng helpdeskmedarbetare som dagligen hjälper kunder med deras IT-relaterade problem. Företagskunderna ringer när de får problem med sin IT-utrustning, kan vara allt från att skärmen är blå till att de behöver ett nytt lösenord. (Och tusen andra problem som kan uppstå med datorer, skrivare etc). Det är din uppgift att med en hög servicegrad hjälpa kunden på ett professionellt sätt. Ingen dag är den andra lik och du kommer stöta på utmaningar varje dag! Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det viktigaste är att du alltid ger kunderna högklassig service. Det är högt tempo i en servicedesk och det är därför viktigt att du trivs med detta.

Gillar du administration och att ge dina kunder högklassig service och brinner för IT? Då är det rätt tjänst för dig! Läs vidare för att se våra önskemål och krav på erfarenhet.

Vem är du?

Vi tror att du har vuxit upp med datorer som troligtvis har Windows installerat och är insatt i hur man navigerar i det operativsystemet. Kanske känner du till vad Active Directory är, har kunskaper inom Windows 7-10 och MS Office 365. Om du inte känner till dessa begrepp så gör det inget, men vi vill att du ska ha drivet att lära dig vad det är och att du trivs med att ta dig an nya utmaningar!

För att lyckas i rollen måste du gilla att arbeta med datorer, prata om och vilja lära dig mer om datorer. Gymnasiet har du gått och kanske även en YH-utbildning eller annan Högskoleutbildning. Har du tidigare arbetat i en servicedesk är detta ett stort plus. Om du har arbetat i en kundtjänst tidigare är detta också relevant erfarenhet. Att du är flytande i svenska och engelska är ett krav.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga