Gunnebo Industries · Publicerad 8 jan

Servicetekniker till framgångsrika Gunnebo Industries i Mälardalsregionen.

Vill du ha ett varierande och fritt arbete där du får arbeta för ett starkt varumärke i en internationellt ledande koncern? Har du ett tekniskt intresse och trivs i en kundnära roll? Bra! Då kan detta vara rollen för dig. Som servicetekniker/serviceingenjör på Gunnebo Industries får du arbeta med ett brett produktprogram och en etablerad kundbas i en rad olika branscher.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som servicetekniker får du en fri roll där du får du arbeta med besiktning och service av olika typer av lyftutrustningar hos Gunnebo Industries kunder i Sverige. Du jobbar nära dina kunder med varierande omfattning och längd på uppdragen. Du kontaktar och planerar självständigt dina uppdrag tillsammans med dina kunder.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Besiktning och service av lyftutrustning hos kund
  • Testning med hjälp av drag-, magnaflux och penetrantprovning
  • Dokumentation av arbetet i besiktningsprotokoll
  • Planering och inbokning av kundbesök hos dina kunder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker besiktar och servar du olika typer av lyftutrustning hos Gunnebo Industries kunder. I din servicebil har du modern utrustning i form av drag-, magnaflux och penetrantprovningsutrustning. Du utgår från hemmet eller vårat kontor i Västerås och har cirka tre övernattningar per vecka ute på fältet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har sannolikt tidigare erfarenhet av någon typ av tekniskt arbete som exempelvis truckreparatör, servicetekniker eller svetsare. Du trivs med kundkontakt, att ta ett stort ansvar och att arbeta i nya miljöer.

Arbetet kräver C-körkort och det är meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av besiktning och provning. Då arbetet innehåller en del dokumentation bör du ha en vana att arbeta i exempelvis ett CRM-system.

Som person har du förmågan att självständigt planera och driva ditt arbete framåt. Du trivs med kundkontakt, har lätt för att få förtroende, är utåtriktad och serviceinriktad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget