KPMG AB · Publicerad 16 apr 2019

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

KPMG satsar framåt! Vi startar ett Shared Service Center (SSC) i Örebro där vi samlar både utvecklingen och arbetet med vår uppdragsadministration. Till denna enhet söker vi nu en ansvarig chef. I rollen ingår ansvar för uppdragsadministrationen och de medarbetare som arbetar med denna. Fokus ligger på utveckling av processerna, digitalisering och ett nära samarbete med övriga företaget.

Som chef för SSC kommer du att ha personalansvar för cirka 20 medarbetare. Rollen är ny och du kommer att ha stora möjligheter att påverka utformandet av funktionen samt rekrytering av medarbetare. Räkna med regelbundna resor till KPMG:s huvudkontor i Stockholm och Solna, framför allt initialt.

Din bakgrund

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom relevant område och erfarenhet av volymhantering i någon form. Du bör ha erfarenhet av digitalisering av processer och ha ett tydligt processtänk. Du har ledarerfarenhet, sannolikt av administrativ personal. Kanske arbetar du idag på ett Shared Service Center som chef eller så är du en person som ser en chefsroll som ett naturligt nästa steg för dig i din karriär.

Du är kommunikativ och har en förmåga att navigera i en komplex organisation. KPMG är en matrisorganisation vilket innebär att du kommer att ha många kontaktytor. Som person är du uthållig, ambitiös och levererar med hög kvalité. I och med att du ska vara med och bygga upp SSC är det viktigt att du har ett eget driv och ser potential och möjligheter att utveckla dig själv och andra. För denna roll behöver du också behärska engelska.

Erbjudande

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete i en stimulerande arbetsmiljö. Här har du möjlighet att vara med och skapa din roll, en ny funktion och sätta din prägel på KPMG och vår uppdragsadministration. Som medarbetare hos oss utvecklas du ständigt och har goda möjlighet att växa och utvecklas personligen. Du kommer att få en personlig karriärcoach (Performance Manager) som tillsammans med dig planerar din framtida karriär och utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start så snart som möjligt. Du kommer ha placeringsort Örebro. KPMG:s kontor ligger nära fotbollsarenan och är en flexibel arbetsplats med ett öppet och modernt kontorslandskap.

Om KPMG

KPMG drivs av att göra skillnad och förbättra framtiden för våra kunder. Vi förmedlar affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag. Allt vi gör handlar om att bygga förtroende och bidra i förändring. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Du ansöker till tjänsten via www.wise.se, då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 april 2019. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga